Vizioneaza filme online

Nackt (2002) – filme online

Sã fii dezgolit înseamnã mai mult decât sã-ti dai hainele jos.

Emilia si Felix, Annette si Boris, si Charlotte si Dylan: trei cupluri si prieteni apropiati de ani de zile.
Însã zilele lor fericite au ramas în urmã. Emilia si Felix s-au despãrtit de curând si încã trec prin traumele separãrii. Felix are dificultãti financiare, în timp ce succesul lui Dylan la bursã l-a fãcut pe acesta si pe frumoasa lui sotie, Charlotte, incredibil de bogati, dar cu sigurantã nu mai fericiti. Annette si Boris par destul de fericiti la prima vedere, însã asa sã fie oare? Si în orice caz, ce este fericirea? Ce este dragostea? Cum reusesc bãrbatii si femeile sã se împace cu visele si sperantele nãruite ale celuilalt partener? Cum îsi comunicã cele mai intime dorinte? Despre ce este vorba, la urma urmelor?
Într-o noapte, un pariu cu mizã mare, aruncat la nimerealã – dacã douã dintre cupluri, legate la ochi, îsi pot recunoaste partenerii dezbrãcati, folosindu-si doar mâinile – îi va învãta pe toti mult mai mult decât stiau despre feromonii lor, despre atingerea fizicã si despre ceea ce tânjeste sã evadeze din blugi.

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Nackt (2002) – filme online

 1. Minodora a comentat: 15/02/2013 ora 20:05

  da sunt anumite lucruri care le putem invata..

 2. ciprian a comentat: 24/01/2013 ora 07:01

  sincer, numi gasesc cuvinte pentru acest film:)))), e forate slab din punctul meu de vedere, gusturile nu se discuta, multumesc filmeHD

 3. MICKYYO a comentat: 24/01/2013 ora 00:16

  FOARTE INTERESANT ACEST FILM cu multe chestii din care orcine are de invatat …insa pariul mi se pare cam deplasat…..cota IMDB 6.1

 4. Bogumil a comentat: 23/01/2013 ora 00:34

  in opinia mea asta e un exercitiu foarte bun de redescoperire regasire a dragostei intre cupluri certate, separate, despartite sau de ce nu pt cupluri noi formate si foarte timide:

  “o mie de cuvinte pot exprima ce simte o mina”….

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *