Nackt (2002) – filme online

Nackt (2002) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Nackt (2002) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
6.1
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Sã fii dezgolit înseamnã mai mult decât sã-ti dai hainele jos.

Emilia si Felix, Annette si Boris, si Charlotte si Dylan: trei cupluri si prieteni apropiati de ani de zile.
Însã zilele lor fericite au ramas în urmã. Emilia si Felix s-au despãrtit de curând si încã trec prin traumele separãrii. Felix are dificultãti financiare, în timp ce succesul lui Dylan la bursã l-a fãcut pe acesta si pe frumoasa lui sotie, Charlotte, incredibil de bogati, dar cu sigurantã nu mai fericiti. Annette si Boris par destul de fericiti la prima vedere, însã asa sã fie oare? Si în orice caz, ce este fericirea? Ce este dragostea? Cum reusesc bãrbatii si femeile sã se împace cu visele si sperantele nãruite ale celuilalt partener? Cum îsi comunicã cele mai intime dorinte? Despre ce este vorba, la urma urmelor?
Într-o noapte, un pariu cu mizã mare, aruncat la nimerealã – dacã douã dintre cupluri, legate la ochi, îsi pot recunoaste partenerii dezbrãcati, folosindu-si doar mâinile – îi va învãta pe toti mult mai mult decât stiau despre feromonii lor, despre atingerea fizicã si despre ceea ce tânjeste sã evadeze din blugi.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. Minodora | 2013-02-15

   da sunt anumite lucruri care le putem invata..

  2. ciprian | 2013-01-24

   sincer, numi gasesc cuvinte pentru acest film:)))), e forate slab din punctul meu de vedere, gusturile nu se discuta, multumesc filmeHD

  3. MICKYYO | 2013-01-24

   FOARTE INTERESANT ACEST FILM cu multe chestii din care orcine are de invatat …insa pariul mi se pare cam deplasat…..cota IMDB 6.1

  4. Bogumil | 2013-01-23

   in opinia mea asta e un exercitiu foarte bun de redescoperire regasire a dragostei intre cupluri certate, separate, despartite sau de ce nu pt cupluri noi formate si foarte timide:

   “o mie de cuvinte pot exprima ce simte o mina”….

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Sleepwalker (2017)
  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net