Nanjing! Nanjing! – City of Life and Death (2009) – filme online

Nanjing! Nanjing! – City of Life and Death (2009) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI

Nanjing! Nanjing! – City of Life and Death (2009) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, ISTORIC, RĂZBOI
7.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

După ce trupele japoneze ocupă oraşul Nanking, în 13 decembrie 1937, în circa şase săptămâni, între 150 000 şi 300 000 de chinezi sunt ucisi de armata Imperială. Soldaţii făcuţi prizonieri sunt omorâţi prin împuşcare, înjunghiere, sau arşi de vii. Civilii sunt înghesuiţi într-o aşa numita „Zona de Siguranţă” , creată de un mic grup de emigranţi europeni şi americani, misionari vestici, profesori şi oameni de afaceri, unde existenţa lor se transformă într-un infern: execuţii în stradă prin decapitare, violuri asupra femeilor şi fetelor încheiate invariabil cu mutilarea femeilor şi uciderea lor, toate sub pretextul descoperirii soldaţilor ascunşi. În film – pelicula este în întregime alb-negru, aidoma creaţiei lui Steven Spielberg „Schindler List „ – pe lângă scenele atrocităţilor comise de japonezi, este urmărit destinul câtorva personaje reprezentative : sergentul Kadokawa (unul dintre soldaţii care încearcă să regăsească umanitatea în barbaria din jurul lui), Dl Tang (care acceptă să lucreze pentru învingători, în speranţa salvării propriei familii) sau Dr. John Rabe (cel care, deşi membru al partidului nazist, până în momentul în care a fost forţat să se reîntoarcă în Germania, a condus „Zona de Siguranţă”). Ceea ce s-a întâmplat la Nanking şi filmul dezvăluie, este aproape imposibil de povestit sau descris. Mărturia aceastei pelicule , reflectând adevărul istoric, constituie un act de acuzaţie înfricoşător împotriva unor semeni care au sistematizat răul absolut.

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  15 comentarii
  1. Mike | 2018-02-06

   Civlii chinezi cu ce au gresit, educatule propagandist, pt a fi masacrati de niste criminali salbatici??Si zecile de mii de soldati americani care au murit pt a salva lumea de salbaticia unui popor feudal , indobitocit in adulatia fata de un Imparat aflat total in afara timpului, impreuna cu o clica de militari criminali primitivi, insetati de sange ????Ai idee sau minime cunostinte pt a intelege ca victimele de la Hiroshima si Nagasaki, la fel de nevinovate precum cele chineze si americane si de alte nationalitati, prin sacrificiul lor suprem au oprit un razboi inuman care ar fi provocat in continuare alte sute de mii sau milioane de victime de ambele parti??Nu ai,pt ca esti incult,prost si rauvoitor..Si probabil platit sa faci si aici propaganda sovietica..Nu mai scapam nici in mileniul 3 de asemenea inapoiati…

  2. andipanda | 2017-05-08

   Bun.

  3. luc si atat | 2016-11-23

   exceptional film. vi l recomand.

  4. Stefan | 2016-11-20

   Absolut excepțional și totuși realitatea e mult mai crunta decât filmul….războiul e cea mai cumplita tragedie prin care poate sa treacă un popor

  5. ciprian | 2016-11-20

   indoctrinarea si razboiul cred ca sunt instrumentele preferate ale oligarhiei,oligarhie care a profitat si profita din plin de pe urma razboaielor;dar chiar si in mijlocul barbariei o sa existe o sclipire de umanitate.cat timp o sa mai existe persoane care o sa se opuna curentului mai exista speranta.

  6. toriai mihai | 2016-11-19

   nihil sine Deo/nimic (bun)fara DUMNEZEU

  7. pepy | 2016-11-19

   Un film foarte bun, atmosfera foarte foarte apasatoare reliefata de nuantele pronuntate de gri pe tot parcursul filmului care creste in intensitate cu fiecare scena. Un film greu de digerat din cauza atrocitatilor care se intampla una dupa alta si care par ireale prin grozavia lor. Animalele ucid doar pt a se hrani,omul il ucide pe semenul sau din placere sau ura,atunci unde este superioritatea omului ???

  8. Igor | 2016-11-18

   Poate fi repostat filmul? Multumesc.

  9. Igor | 2016-11-18

   Se poate reposta filmul. Multumesc.

  10. Selah | 2015-02-27

   Cum este posibil ca un om sa decada atat de mult incat sa nu mai simta durerea unui alt om? Cutremurator….

  11. iulian | 2014-07-24

   in secolul XX, cand exista armate nationale, adica toti barbatii merg la razboi, se cam identifica poporul cu armata sa. japonezii au facut ce au facut in china din cauza educatiei si a mediului cultural existent in japonia la acea vreme, nu a fost opera catorva sadici sau psihopati rataciti prin armata. distrugerea unor intregi popoare a fost o politica de stat: rusii si ucrainenii de catre armata germana, germanii de catre rusi in 1945 etc.

  12. @gika kontra | 2013-11-28

   Numai un incult sau un bolnav la minte poate vorbi asa. In primul rand , americanii sunt o natie nenorocita , se pare ca nu prea esti documentat cu privire la atrocitatile pe care le-au comis ei asupra japonezilor …Iar in al doilea rand , aceia erau CIVILI !! Au murit atatia oameni, unii inca mai au in familie cazuri de boli din cauza radiatiilo. Imi spui te rog civilii japonezi cu ce au gresit? NEEDUCATULE !

  13. bogdan | 2013-06-09

   o realizare de exceptie, actori, muzica, decor trist e ca se inspira din realitate, oare o sa tragem invataminte din tragediile umane care au avut loc in urma razboaielor?!

  14. clujean radu | 2013-05-08

   Nu am prea cercetat istoria asiatica a ww2, insa ma mir ca o tara asa de intinsa si cu un unmar asa de mare de oameni,precum e China ,a fost infranta, e drept,de mica dar ambitioasa,bine-organizata ,militarizata Japonie !

   care sa fie raspunsul ???
   De la latini stim dictonul ” Vae victis ” ! Crud, dar adevarat !

  15. culai | 2012-09-23

   nu trebuie blamat un popor pentru crimele savarsite de armata sa, pentru ca orice razboi aduce cu sine atrocitati, indiferent cine si de ce il poarta

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net