Nanny McPhee – Dădaca McPhee (2005) – filme online

Nanny McPhee – Dădaca McPhee (2005) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI

Nanny McPhee – Dădaca McPhee (2005) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FAMILIE, FANTEZIE
6.6
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

23 comentarii

Dl. Cedric Brown (Colin Firth) tocmai a rămas văduv şi are şapte copii de crescut, copii care sunt aşa de obraznici, încât toate dădacele şi-au dat demisia până acum. Acum, o voce misterioasă îi spune s-o angajeze pe Dădaca McPhee (Emma Thompson) o femeie cu puteri magice.
Emma Thompson, care a câştigat premiul Oscar® în 1995 cu primul său scenariu, “Sense and Sensibility”, revine la scenaristica în “Nanny McPhee”, o adaptare după cărţile cu “Nurse Matilda”, de Christianna Brand.
Thompson, singura persoană care a câştigat premiul Oscar® atât pentru actorie cât şi pentru scenariu, interpretează de asemenea personajul titular al filmului “Nanny McPhee”, alături de Colin Firth, Kelly Macdonald şi, în primul său rol pe marele ecran după 20 de ani, Angela Lansbury.
În această fabulă copiii obraznici, conduşi de băiatul cel mai mare, Simon (Thomas Sangster din “Love Actually”), au reuşit să alunge până acum 17 dădace. Dar când vine Dădaca McPhee copiii îşi dau seama că orice rele ar face, ele sunt transformate rapid şi ca prin magie în rezultate surprinzătoare.
Influenţa Dădacei se extinde şi asupra problemelor mai grave ale familiei, inclusiv asupra intenţiei neaşteptate a Dlui. Brown de a-şi găsi o nouă soţie; a intenţiei Mătuşii Adelaide (Angela Lansbury) de a adopta unul din copii; şi a tristei şi secretei dorinţe a cameristei lor, Evangeline (Kelly Macdonald).
Pe măsură ce atitudinea copiilor se schimbă, înfăţişarea aspră a Dădacei McPhee se schimbă şi ea, stârnind şi mai multe întrebări despre această străină misterioasă pe care copiii şi tatăl lor au ajuns s-o iubească.

Anul lansarii: 2005
Regizor: Kirk Jones
Distributie:

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!