Vizioneaza filme online

Nattvardsgästerna – Winter Light (1963) – filme online

Într-o duminică rece de iarnă, Tomas (Gunnar Björnstrand), preotul văduv al unei biserici mici de la ţară, ține slujba de împărtăşanie pentru o congregaţie măruntă, chiar dacă este răcit şi are îndoieli asupra credinţei sale. După slujbă, îl ascultă pe Jonas (Max von Sydow), un pescar neliniştit ce intenţionează să-şi pună capăt zilelor, dar preotul nu vorbeşte despre nimic altceva decât relaţia sa tulburată cu Dumnezeu. Marta (Ingrid Thulin), prin dragostea ei, se oferă să-l consoleze pe Tomas, dar acesta îi rezistă disperat.

Al doilea film din “trilogia tăcerii”, ce are ca studiu relaţia omului cu Dumnezeu.

IMDB : 8,1

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Nattvardsgästerna – Winter Light (1963) – filme online

  1. ion a comentat: 17/12/2015 ora 23:42

    Multumim pentru film. O adevarata hrana pentru spirit. Nu s-ar putea sa uploadati si “The visit” (1964) cu Ingrid Bergman, Anthony Quinn ? Nu am reusit sa il gasesc pe nici un site.

  2. Scorpionu a comentat: 02/12/2015 ora 23:14

    Un film b u n despre sensul nedeslusit al vietii, indoielile omului (chiar daca e slujitor al Domnului) in raport cu Divinitatea, drama psihica a unui enorias care sfarseste cu sinucidera si dragostea neimpartasita a unei invatatoare singure, putin isterice, pentru preotul ravasit inca, dupa cativa ani, de moartea sotiei sale.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *