Vizioneaza filme online

Neokonchennaya pyesa dlya mekhanicheskogo pianino – Piesă neterminată pentru pianină mecanică (1978) – filme online

Drama Piesă neterminată pentru pianina mecanică, un film regizat de Nikita Mikhalkov, este o poveste desprinsă parcă din timpuri de demult apuse şi totuşi prezente, plină de nostalgie despre o iubire pierdută şi dorinţa, zădărnicia, de a învia lucrurile apuse, despre cum eşti nevoit să îţi pleci capul în faţa realităţii vieţii.

La începutul secolului XX, prieteni şi familii se reunesc la casa de la ţară a văduvei Anna Petrovna Voinitseva (Antonina Shuranova). Sofia (Elena Solovey), nora Annei , are surpiza să îl recunoască în acest cerc de prieteni pe Misha (Aleksandr Kalyagin), un tânăr cu care a avut o aventură în trecut şi care acum pare total schimbat – este căsătorit, la casa lui şi angajat ca învăţător la o şcoală. După câteva discuţii focul pasiunii se reaprinde între cei doi. Numai că Misha are parte de o soţie ce îl iubeşte iar soacra Annei este şi ea iremediabil îndrăgostită de el…

IMDB : 8,0

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

14 Responses to Neokonchennaya pyesa dlya mekhanicheskogo pianino – Piesă neterminată pentru pianină mecanică (1978) – filme online

 1. Nick a comentat: 09/07/2016 ora 20:08

  Actori si regizor renumiti, subiect cehovian ….reteta de succes pentru un film de colectie….

 2. iulian a comentat: 08/07/2016 ora 14:44

  Repostati, va rog, aceasta capodopera! Va multumesc!

 3. Vasile a comentat: 21/02/2015 ora 21:42

  Arta regizorala a lui Mihalkov…nimic despre?O capodopera de la cadre, taceri si izbucniri, coloana sonora de o simbolistica rara ca interventii….Lasand la o parte temele textului cehovian ….

 4. Anna a comentat: 07/01/2014 ora 03:23

  In primul rand, subtitrarea e groaznica, daca nu stii rusa esti pierdut. E atat de frumos dialogul, si mai ales, monologul lui Platonov, la sfarsit, si atat de prost tradus.
  Doamnei Nina, daca o sa revada acest film. Nu cred ca ati inteles pe deplin filmul. In tot cazul, cred ca abia la sfarsit Platonov intelege ca singura care il iubeste si intelege e sotia lui, nu Anna Petrovna sau Sofia Egorovna. Aceasta din urma, mangaie mana sotului, e adevarat, ingropandu-si visul in tinerete. Mai cred ca Cehov te pune fata catre fata cu tine insuti, asta e marele lui merit. Chiar daca viata e searbada, lipsita de un anumit puls, acel: totul o sa fie bine, misca lucrurile mai departe.
  Mi se pare sublim modul in care defineste Platonov fericirea- sa stai intr-un vagon cald, sa bei ceai la lumina lampii, si, sa vorbesti cu un calator intamplator despre bine. Platonov si-ar dori, ca si Sofia Egorovna, o intoarcere in timp, dar nu e posibil. El stie asta (nu aude cand Sofia ii vorbeste despre posibila fericire,iluzie, in fond, pentru ca trecerea anilor a schimbat atat de mult) Deci, filmul e o invitatie la viata. Ca si Cehov, Dostoievski sau Tolstoi.

 5. pituu_pituu a comentat: 24/11/2013 ora 23:23

  ..cum am mai comentat la un film de al lui Mihalkov,Spielberg este un pistol cu apa..fata de el.

 6. atena a comentat: 05/09/2013 ora 16:43

  nobili scapatati fara un ban in buzunar , plini de datorii si parveniti plini de bani hraniti cu totii din munca si cu sudoarea ” nespalatilor” pe care atat ii ponegresc si toate astea se aseamana muuult cu vremurile ce le traim.

 7. Cornelia a comentat: 09/07/2013 ora 17:09

  Cehov si Nikita Mihalkov, ce intalnire formidabila!
  Multumesc celor care mi-au oferit aceste momente de mare arta!

 8. madalina a comentat: 18/12/2012 ora 23:19

  un film f bun ,care nu l a vazut ,dar am auzit ca fiind o capodopera ,
  a meritat!

 9. jesmina a comentat: 11/09/2012 ora 16:46

  Un film valoros! Minunat!

 10. Dradumi a comentat: 10/09/2012 ora 06:11

  Multumesc tuturor care au facut posibil sa revad dupa 30 de ani acest minunat film. NOTA 10.

 11. Rodica a comentat: 06/09/2012 ora 20:31

  Un film despre iubirea si iertarea de sine.Un film care te face sa vrei sa fii putin mai bun.Muzica din fundal e tulburatoare.Multumim,HD !

 12. joy divison a comentat: 13/08/2012 ora 03:51

  Finalul absolut fabulos!!!

 13. min a comentat: 11/08/2012 ora 00:21

  Absolut superb!

 14. Nina a comentat: 10/08/2012 ora 14:24

  Din nou lumea cehoviana in viziunea lui Mihalkov. Destine goale, pustii, care isi urmeaza cursul monoton, fiecare zi semanand cu cea anterioara…Un medic, fara vocatie de medic – “nu ma intereseaza holera si nici cei care sufera de ea”…Un invatator care abandoneaza facultatea dupa numai 3 ani de studiu…Incercarea disperata a personajelor de a-si “justifica” goliciunea sufleteasca, de a da un sens vietii personale…dar elanurile nu tin mult..ideia unor acte “filantropice” – donarea de haine boieresti taranilor din sat. , hranirea copiilor acestora, etc. Constinta faptului ca asta ti-a fost viata, nimic nu te mai asteapta. Si peste toate, neuitata poveste de iubire, plina de elanuri, aspiratii, visuri, din tinerete a celor 2 protagonisti, sfarsita lamentabil cu doua casatorii de forma, lipsite de sentimente, anoste, care au re – creat cu totul alte 2 personaje – el- un ratat- “am 35 ani, n-am facut nimic din viata asta” !…ea- multumita de a avea alaturi un barbat catusi de putin remarcabil. Criza lui din final , incercarea ei disperata si inutila de a “repara” totul. Blanda si suficienta lui sotie care incearca sa-l linisteasca “Totul o sa fie bine”…
  Trist, foarte trist…
  Un film extrem de bun care invita la meditatie…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *