Nerve – Nerve: Adevăr sau provocare (2016) – filme online

Nerve – Nerve: Adevăr sau provocare (2016) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI

Nerve – Nerve: Adevăr sau provocare (2016) – filme online

6.6
NOTA IMDB
9.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

23 comentarii

Vee (Emma Roberts) şi Ian (Dave Franco), sunt protagoniștii acestui film plin de acţiune, în care se dezbate dependenţa noastră de popularitatea online. Vee, o tânără care intră în Nerve, un joc online de tipul “adevăr sau provocare”, necunoscând faptul că, acum, prin intermediul așa-zisului joc, se are acces la toate informaţiile ei personale, inclusiv cele bancare, pe care le va folosi pentru a creşte tensiunea. Eroina, în schimb, nu are voie să dea informaţii autorităţilor despre joc. Aşa cum poate vă așteptați, în curând Vee se va trezi între ciocan şi nicovală alături de partenerul ei, Ian.
Nerve, este un film dedicat în special adolescenţilor extrem de conectaţi la mediul online – aceştia putând fi şi cei mai deschişi să înţeleagă că o prea puţină atenţie la protejarea datelor personale i-ar putea expune unor situaţii nedorite – fiind regizat de Henry Joost și Ariel Schulman, cu scenariul scris de Jessica Sharzer, bazat pe romanul cu acelasi nume din anul 2012 al lui Jeanne Ryan.

Rating :
AP-12 ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

IMDB : 6,9

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net