Vizioneaza filme online

Nick and Norah’s Infinite Playlist – Playlist pentru Nick şi Norah (2008) – filme online

Bazat pe o nuvelă de Rachel Cohn și David Levithan, lungmetrajul de față prezintă povestea de dragoste a doi tineri ce se întâlnesc la un concert punk.

Doi tineri care doresc să uite de singurătate petrec o noapte într-un club fără să aibă curaj să se gândească la faptul că această întâlnire ar putea fi prima, iar nu singura lor noapte împreună. “Nick and Norah’s Infinite Playlist” este o comedie despre doi tineri singuri. Eroii principali ai acestei poveşti din New York sunt Nick (Michael Cera) şi Norah (Kat Dennings). El încearcă să depăşească impasul în care ajunsese după ce fusese părăsit de o femeie, ea vrea să uite de singurătate atrăgându-l pe Nick într-o escapadă amoroasă. Interesant este că, exceptând faptului că le place muzica, cei doi nu par a avea nimic în comun. Totuşi, situaţia este pe cale să se schimbe, deoarece o noapte în doi într-un club poate deveni prima întâlnire a unei poveşti romantice.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Nick and Norah’s Infinite Playlist – Playlist pentru Nick şi Norah (2008) – filme online

 1. Andra a comentat: 13/04/2014 ora 23:27

  Dragut.

 2. Ana a comentat: 02/10/2013 ora 21:09

  frumos iti aduce aminte de adolescenta 😀

 3. mayasha a comentat: 09/09/2013 ora 22:54

  Bun pt adolescenti.

 4. LooRenn a comentat: 08/09/2013 ora 23:22

  Super fain filmul , deci mi-a placut la nebunie ! Vi-l recomand ..bine-inteles trebuie sa ai ceva maturitare ca sa intelegi filmul ..Nota 10 :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *