Nim’s Island – Insula din vis (2008)

Nim’s Island – Insula din vis (2008)

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Nim’s Island – Insula din vis (2008)

6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

15 comentarii

Orice se poate întâmpla pe INSULA DIN VIS, un loc în care imaginaţia nu cunoaşte oprelişti, iar aventura comandă. Aici, o tânără curajoasă pe nume Nim (Abigail Breslin), înconjurată de animale exotice care-i sunt prietene şi, inspirându-se din legende şi cărţi, duce o viaţă tropicală uimitoare, care o oglindeşte pe cea a eroului ei preferat: Alex Rover, cel mai mare aventurier din lume. Când insula ei e ameninţată, ea îi cere ajutor lui Alex.

Dar ce nu ştie Nim e că celebrul autor al cărţilor cu Rover e, de fapt, Alexandra Rover (Jodie Foster), o pustnică cu probleme de inimă, izolată într-un apartament uriaş de oraş. Acum, întrucât Alexandra se aventurează în lume, iar Nim dă piept cu cea mai mare provocare a vieţii ei tinere palpitante, amândouă trebuie să aibă ca exemplu curajul cavalerului fictiv Alex Rover şi să găsească puterea una în cealaltă, pentru a salva Insula lui Nim.

O comedie plină de aventuri, INSULA DIN VIS / NIM’S ISLAND îţi arată cum poţi să ajungi eroul propriei tale poveşti – aşa cum descoperă o fată care credea că e singură şi o femeie matură care credea că e speriată de lume că pot fi mult mai mult decât au visat chiar să fie. În distribuţia filmului se regăsesc actriţa nominalizată la Premiile Oscar, Abigail Breslin (Little Miss Sunshine – “Fiecare se crede normal”) în rolul tinerei curajoase; actriţa premiată la Oscar, Jodie Foster, într-un rol comic, cel al Alexandrei Rover; şi actorul care frânge inimi Gerard Butler (300: Eroii de la Termopile, P.S. I Love You) în dublu rol, ca tatăl adevărat al lui Nim, şi idolul valoros, Alex Rover.

INSULA DIN VIS / NIM’S ISLAND este regizat de echipa soţ şi soţie Mark Levin şi Jennifer Flackett (Little Manhattan – “Micul Manhattan”), după propriul scenariu, scris de Paula Mazur şi de Joseph Kwong, având la bază romanul lui Wendy Orr. Producătoare este Paula Mazur (Corrina, Corrina), iar producător executiv este Stephen Jones (Superman Returns – “Superman revine”).

Filmat pe plajele nisipoase de pe Coasta de Aur din Australia şi în pădurile tropicale de pe Insula Hinchinbrook, echipa de producţie care a adus lumea lui Nim şi minunile naturale şi imaginare la viaţă îi include pe directorul de imagine nominalizat la Oscar, Stuart Dryburgh (The Piano – “Pianul”, Bridget Jones’ Diary – “Jurnalul lui Bridget Jones”), pe scenograful Barry Robison (Wedding Crashers – “Spărgătorii de nunţi”), pe designerul de costume nominalizat la Oscar Jeffrey Kurland (Ocean’s Eleven – “Faceţi jocurile!”, Bullets Over Broadway – “Împuşcături pe Broadway”) şi pe editorul Stuart Levy (Any Given Sunday – “Duminica pierzi sau câştigi”).

Anul lansării: 2008
Actori:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

15 comentarii
  1. Diana | 2013-08-12

    Absolut frumos ! 😡

  2. Mihaela Z | 2013-08-07

    Un peisaj de vis (unde mi-aș dori să ajung), un Gerard Butler total surprinzător (cam neajutorat în rolul de tătic) comparativ cu celelalte roluri în care l-am văzut, multă imaginație și multe sentimente plăcute pe care le poți trăi în mijlocul familiei. 🙂

  3. uscatu | 2013-07-10

    Frumos. Nota 8.

  4. livio | 2013-06-04

    cool filmul recomand pentru copii nota 10 😛 😛 😛

  5. pepy | 2013-05-18

    Minunat nota 10, recomand filmul mai ales copiilor si celor cu multa imaginatie care traiesc uneori intr-o lume a lor imaginara care e mult mai frumoasa decat cea reala. In acest film s-au impletit si completat reciproc , viata reala cu cea imaginara si-a rezultat o lume perfecta. A visa si a avea imaginatie e totul cand viata reala e prea dura, si te ajuta sa treci mult mai usor peste valurile vietii si sa fii fericit. Bravo FilmeHD, un film pentru toate varstele din care inveti cum sa fii fericit cu putin…..

  6. i0nu7z | 2013-05-12

    si mie mi-a placut.foarte frumos!!!

  7. ildy | 2013-05-09

    frumoasa foartre 😆 😛 :fhd: not 23:01

  8. Lucian | 2013-05-07

    recomand…super tare filmul

  9. cristi | 2013-05-04

    foarte frumos un film aventura famili :))) merita vazut !!!

  10. ciprian | 2013-05-01

    un film de vazut in familie extraordinar. Posibil la final doua lacrimi.

  11. coco | 2013-04-30

    SUPER TARE FILMUL MAI ALES SFARSITUL

  12. onutza | 2013-04-30

    foarte frumosssss

  13. sorin | 2013-04-29

    un film foarte dragut…merita vazut

  14. alexandra | 2013-04-29

    fain oarecum filmul

  15. levi | 2013-04-29

    recomand cu placere un film frumos nota 9.50

Lăsați un comentariu:

  • Vă rugam să respectați și părerile altor utilizatori chiar dacă nu sunteți de acord cu ele.
  • Comentariile care incită la violență și care conțin limbaj licențios vor fi șterse iar accesul la acest site va fi blocat.
  • Comentariile care nu au legatură cu filmul nu vor fi aprobate.
La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!