Nina Forever – Nina pentru totdeauna (2015) – filme online

Nina Forever – Nina pentru totdeauna (2015) – filme online

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Nina Forever – Nina pentru totdeauna (2015) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, HORROR, ROMANTIC
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Rob (Cian Barry) încearcă, fără succes, să se sinucidă atunci când află că Nina (Fiona O’Shaughnessy), femeia pe care o iubește, a murit într-un accident de mașină. În timp ce învață cum să facă față durerii pe care o simte, se îndrăgostește de o colegă de serviciu, Holly (Abigail Hardingham). Noua relație se complică după ce Rob și Holly fac sex, iar Nina apare pentru un ”menage a trois”, căci nu-și găsește liniștea în viața de apoi. Rob și Holly vor căuta o cale de a o împăca pe Nina cu eternitatea, dar între timp iubita decedată își va păstra locul la mijlocul patului.

IMDB : 5,6

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. vin diesel | 2016-06-22

   viata e grele

  2. Neena nana | 2016-06-21

   Beton filmul, manca-ti-as… ! :fhd: Merci, admin! Mai baga d-astea, betoane. Comedii horror. Razi de… mor..maiesti. :))) Hai sa traiesti. Bine. Si… full de succesuri, admine.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net