Vizioneaza filme online

Nine (2009) – filme online

Un regizor între două vârste, Guido Contini (Daniel Day-Lewis), încearcă să-și termine noul film. Singura lui problemă este că în jurul său se află prea multe femei: Luisa (Marion Cotillard) – soția lui, Carla (Penelope Cruz) – amanta, Claudia (Nicole Kidman) – muza și protejata lui, dar și mama (Sophia Loren), toate bătându-l încontinuu la cap.
Cu doar o săptămână înainte ca filmările să înceapă, Guido este disperat să scrie un scenariu. Motivul pentru care a acceptat compania atâtor femei în viața sa este legat tocmai de căutarea inspirației. Considerat cândva un maestru al cinematografiei, acum se lovește de imaginea pe care și-a creat-o cu ultimele două filme ale sale: un ratat arogant.

Rating :
AP-12 | ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

IMDB : 5,8

Tags: , , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Nine (2009) – filme online

 1. Alin Ionescu a comentat: 13/03/2017 ora 13:04

  L-am vazut la cinematograf cu ceva ani in urma si mi-a parut rau ca m-am dus. M-am plictisit groaznic. Nu e un film realizat prost, insa subiectul ales e mai greu de digerat. Poate ca doar o anumita categorie de artisti ar putea sa il gaseasca interesant.

 2. Corina a comentat: 12/03/2017 ora 13:17

  Se poate reincarca, va rog?

 3. ioan chirila a comentat: 22/11/2013 ora 11:08

  cred cartisti sportivii si politicienii nu ar trebui sase casatoreascca oficial pentru ca laei dragostea este efemera. sa ajungi la al cincilea divort nu poate fi moral.

 4. anca a comentat: 21/09/2013 ora 23:43

  nu imi place

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *