Ninotchka (1939) – filme online gratis

Ninotchka (1939) – filme online gratis

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
6.3
NOTA USERI

Descriere film

4 comentarii

4 nominalizări Oscar

Garbo rade! Acesta a fost sloganul folosit de studiourile MGM in campania promotionala in Europa a filmului, pe vechiul continent Greta Garbo fiind mai indragita decat in Statele Unite (in toate cele 25 de filme facute pana in 1939, actrita jucand cu figura impietrita, ca a Sfinxului, de unde si porecla).
In Ninotchka, Greta Garbo Garbo parca e alta! Actrita nu numai ca rade, dar flirteaza, danseaza, bea, saruta, si – evident pentru orice spectator – este in largul sau. Rece si austera in toate celelalte filme, in aceasta singura comedie din cariera sa Garbo a demonstrat ca se poate metamorfoza intr-o femeie care se bucura, e fericita, e indragostita… Rolul (penultimul) i-a adus a patra nominalizare Oscar, dar unica statueta primita va fi Oscarul onorific din 1954, la treisprezece ani de la retragerea din activitate a actritei (imediat dupa filmul “Two-Faced Woman”, 1941). Pentru producerea acestui film chiar Garbo a insistat foarte mult, MGM considerand ca schimbarea totala a imaginii actritei ar putea dauna atat carierei protagonistei, cat mai ales incasarilor. Nimic din toate acestea nu s-a intamplat. Filmul a fost declarat printre cele mai bune zece productii ale anului 1939, de mai multe publicatii de specialitate. La jumatate de secol de la premiera, filmul e notat cu cinci stele din cinci.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net