Ninotchka (1939) – filme online gratis

Ninotchka (1939) – filme online gratis

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
6.3
NOTA USERI

Descriere film

4 comentarii

4 nominalizări Oscar

Garbo rade! Acesta a fost sloganul folosit de studiourile MGM in campania promotionala in Europa a filmului, pe vechiul continent Greta Garbo fiind mai indragita decat in Statele Unite (in toate cele 25 de filme facute pana in 1939, actrita jucand cu figura impietrita, ca a Sfinxului, de unde si porecla).
In Ninotchka, Greta Garbo Garbo parca e alta! Actrita nu numai ca rade, dar flirteaza, danseaza, bea, saruta, si – evident pentru orice spectator – este in largul sau. Rece si austera in toate celelalte filme, in aceasta singura comedie din cariera sa Garbo a demonstrat ca se poate metamorfoza intr-o femeie care se bucura, e fericita, e indragostita… Rolul (penultimul) i-a adus a patra nominalizare Oscar, dar unica statueta primita va fi Oscarul onorific din 1954, la treisprezece ani de la retragerea din activitate a actritei (imediat dupa filmul “Two-Faced Woman”, 1941). Pentru producerea acestui film chiar Garbo a insistat foarte mult, MGM considerand ca schimbarea totala a imaginii actritei ar putea dauna atat carierei protagonistei, cat mai ales incasarilor. Nimic din toate acestea nu s-a intamplat. Filmul a fost declarat printre cele mai bune zece productii ale anului 1939, de mai multe publicatii de specialitate. La jumatate de secol de la premiera, filmul e notat cu cinci stele din cinci.

.

Anul lansarii: 1939
Distributie:

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
  1. ildiko | 2012-12-12

    Excelent.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Winchester (2018) - Casa spiritelor
Cleanskin (2012) - Masca inocenţei
3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!