Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

No – Nu (2012) – filme online

O nominalizare Oscar, un premiu Cannes.

No/Nu este o dramă istorică despre campania electorală din 1988 care a dus la căderea dictaturii lui Augusto Pinochet.
Chile, anul 1988. La presiunile internaţionale, generalul Augusto Pinochet, şeful dictaturii militare care guvernează ţara, se vede nevoit să organizeze un referendum cu privire la preşedinţia sa. Poporul chilian este chemat la urne pentru a alege între DA şi NU, unde DA înseamnă că mandatul lui Pinochet se prelungeşte cu încă opt ani.
Liderii opoziţiei, adepţi ai votului NU (NO, în original), găsesc un tânăr şi ambiţios publicitar, Rene Saavedra, pe care îl conving să le gândească strategia de campanie. Fără prea mari şanse de reuşită, cu resurse limitate şi cu oamenii dictatorului Pinochet supraveghindu-le fiecare mişcare, Saavedra şi echipa sa reuşesc să elaboreze un plan îndrăzneţ pe baza căruia să încerce să câştige scrutinul şi să elibereze poporul chilian de sub dictatura militară a lui Pinochet.

IMDB : 7,4

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (3)
 • Bun (0)
 • WOW (2)
 • Capodopera (0)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to No – Nu (2012) – filme online

 1. aur a comentat: 06/10/2015 ora 23:10

  Mai, copii, daca aveti dubii cand se scrie “fi” si cand se scrie “fii”, aplicati o regula simpla: scrieti invers fata de cum credeti voi. O sa fiti surprinsi, chiar va da rezultate.

 2. Willy a comentat: 06/10/2015 ora 02:09

  Vraja marii! Pinochet a fost impus la conducere de americani, ca sa-l inlature pe Allende, care fusese impus de rusi. Asta s-a intamplat in 1973, in plin Razboi Rece. In 1988, cand Gorbaciov a introdus „glasnost”-ul, care a pus cruce Uniunii Sovietice, americanii nu au mai avut nici un interes sa sprijine diverse regimuri pe care le impusesera si sustinusera pana atunci, printre care si cel al lui Pinochet. La fel au procedat si rusii cu slugile lor, de altfel.

 3. Mihaela a comentat: 05/10/2015 ora 10:40

  se poate repune, va rog

 4. monica a comentat: 01/01/2014 ora 18:15

  cam cat de PROST poate fi traducatorul sa nu stie ca CHILE nu se scrie CILE!! asta pe langa alte zeci de greseli gramaticale. e rusinos.

 5. Mitrut a comentat: 27/09/2013 ora 00:11

  Slabut, mai mult piesa de teatru decat film. Actorii joaca prost, actiunea nu are consecventa, slab regizat. Cel putin asa mi s-a parut mie. Foarte posibil ca multora sa le placa, sa vada ceva ce mie poate mi-a scapat. Chiar mi-am dorit sa vad filmul si am crezut ca va fi frumos. Pacat ca a fost atat de prost regizat, tema filmului este extrem de interesanta.

 6. mada a comentat: 14/09/2013 ora 21:58

  super..un film despre istorie fb realizat.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *