Vizioneaza filme online

Nochnoy dozor – Rondul de noapte (2004) – filme online

Printre noi, trăiesc CEILALȚI, fiinţe supranaturale, posesoare de puteri magice, împărţite între Lumină şi Întuneric.
În trecut, când lupta dintre forţele Luminii şi Întunericului ajunsese într-un status quo iremediabil, liderii celor două facţiuni au făcut o înţelegere menită în a păstra status quo-ul până la împlinirea profeţiei: cei din Lumină vor păzi noaptea pentru ca Întunecaţii să nu rupă pacea, iar Întunecaţii vor păzi ziua, pentru că cei din Lumină să nu profite.
Profeţia spune că într-o zi va veni un CELĂLALT foarte puternic, iar tabăra aleasă de el, va câştiga războiul pentru totdeauna. În Moscova zilelor noastre, un tânăr vizitează o vrăjitoare pentru a-i folosi puterile spre a-şi convinge iubita să nu-l părăsească … însă gestul său pune în mişcare nişte evenimente ce sunt, de fapt, începutul sfârşitului…

IMDB : 6,5

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

13 Responses to Nochnoy dozor – Rondul de noapte (2004) – filme online

 1. Corneliu a comentat: 11/09/2016 ora 20:44

  Puteti reposta? MULTUMESC.

  • AngelA a comentat: 13/09/2016 ora 21:43

   Bun filmul. Merci admin.

 2. misumosu a comentat: 22/11/2014 ora 12:06

  nota 10 pentru un film rusesc

 3. Cami S a comentat: 16/07/2014 ora 00:22

  Eu sunt mulţumită de acest film, contrar comentariilor negative. O poveste interesantă despre iubire şi sacrificiu. Un final interesant, care-ţi stârneşte curiozităţi despre bine şi rău!

 4. eu1 a comentat: 08/12/2013 ora 22:18

  f. bun filmul! excelente dialoguri, povestea e bine regizata,
  la inceput am crezut ca este doar o parodie a holywood-ului, dar e mai mult decat atat! si se vede si religia ortodoxa!

 5. Evelyn a comentat: 25/04/2013 ora 18:33

  Atat “Rondul de zi” cat si “Rondul de noapte” sunt 2 super super filme…nota 10+!

 6. pepy a comentat: 06/04/2013 ora 16:06

  Am hotarat sa vad acest film datorita comentariilor in contradictoriu. In primul rand vreau sa spun ca limba rusa este limba in care au scris Dostoievski, Tolstoi, Esenin, Puskin, capodopere nemuritoare,care sunt la distanta kilometrica de scriitorii americani de limba engleza. Exceptie fac scriitorii englezi si irlandezi, deci nu mai vorbiti urat despre limba rusa. Mie mi-a placut foarte mult filmul, nota 10. Cei prezentati aici ca diferiti chiar cred ca exista, au puteri (calitati) superioare celor obisnuiti, lucru demonstrat deja in emisiuni televizate cu multi ani in urma. In ce priveste lupta dintre lumina si intuneric , ea exista de mii de ani, e prezentata aceasta lupta chiar si in biblie si baghavatghita indiana si alte carti sumeriene , unde sunt descrise chiar si navele cu care zburau, armele, bombele de la Sodoma-Gomora etc…In acest film superb se arata lupta cu puterile speciale, fara arme , dintre buni si rai, armistitiul si pactul prin care sunt interzise actiunile impotriva celor obisnuiti, fiecare diferit sau obisnuit avand dreptul adica liberul arbitru de a alege de partea cui vrea sa fie. De fapt asta facem zi de zi prin alegerile noastre, faptele noastre. Cred ca va urma partea a doua a acestui film in care vom vedea daca intunericul care a mai castigat un membru puternic va avea sansa de izbanda, eu sper ca NU……. Recomandat amatorilor de parapsihologic !!!

 7. Mihaela a comentat: 10/03/2013 ora 12:26

  Pentru toti neavizatii , rusii chiar fac filme bune ,iar cel de fata + partea a 2-a pe care din pacate nu il aveti pe site (Patrula de zi) , depaseste cu mult seria Matrix americana .Chiar daca nu are calitatea filmelor americane cu care sunteti obisnuiti , continutul este de o calitatea superioara si de aceea, greu de inteles si digerat . Rusii au zeci de ani de zile experienta in paranormal si parapsihologie si cele 2 filme sunt doar un esantion din cunoastere : ( chiar daca pare imbracata intr-o haina fantasy).Asa ca , filmul de fata si cel urmator ( pe care poate il veti pune pe site ) sunt de nota 10 +. 😉

 8. andra a comentat: 07/01/2013 ora 20:12

  oricum, bun-rau multumim adm.

 9. andra a comentat: 07/01/2013 ora 20:10

  grupa mica…daca nu stiati rusii fac filme bune! si acesta e un fantasy!

 10. ioana a comentat: 12/11/2012 ora 00:19

  la care nu lea placut filmul asi fi curioasa daca iei ar putea face macar un asa film ,,naspa,,dupa cum il numesc 😉

 11. Nasda a comentat: 03/10/2012 ora 00:44

  Cine clasifica filmele cu buget mic drept filme proaste trebuie sa fie un “om de mare valoare”. Sunt sigura ca a vazut toate filmele lui Tarkovsky si a tras concluzia “fireasca” – filmele rusesti se situeaza pe cea mai de jos treapta a cinematografiei.

  Open your mind (cum zice englezul) si aveti putintica rabdare (cum zicea Caragiale)!

 12. pussycat a comentat: 07/07/2012 ora 02:10

  ma nene tinetiva paraerile acasa mai bine ca nici unu nu mai pot sa vad daca va dati cu parerea

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *