North by Northwest – La nord, prin nord-vest (1959) – filme online

North by Northwest – La nord, prin nord-vest (1959) – filme online

Vezi trailer
8.4
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI

North by Northwest – La nord, prin nord-vest (1959) – filme online

8.4
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

3 nominalizări Oscar.

Film nominalizat la trei Oscaruri (scenariu, regie artistică / decoruri, montaj). Un bărbat vânat de-a lungul şi de-a latul ţării de către spioni, care-l cred agent dublu, şi de către poliţie, care-l consideră asasin. Într-o zi, aflat în compania câtorva oameni de afaceri, la Plaza Hotel din New York, Roger Thornhill este confundat cu un anume George Kaplan, răpit şi dus la un conac, unde îl cunoaşte pe Phillip Vandamm şi pe omul acestuia, Leonard. Mai târziu, îmbătat şi pus la volanul unei maşini, este arestat, dar nimeni nu-l crede, nici poliţia, nici propria mamă, care-l scoate pe cauţiune. Situaţia se încurcă definitiv când un înalt personaj, delegat ONU, îi este înjunghiat în braţe, ceea ce-l panichează. Şeful Agenţiei americane de spionaj, Profesorul, lasă lucrurile în voia lor, ştiind că adevăratul agent Kaplan viza apropierea de Phillip Vandamm. Ca să-l găsească pe Kaplan, Thornhill se suie în tren cu destinaţia Chicago şi pe drum este trădat de o frumoasă agentă dublă, Eve Kendall, care însă, în final, îi va deveni soţie… Iar acţiunea continuă din ce în ce mai plină de suspans… Un film hitchcockian sută la sută.

IMDB : 8,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. violeta | 2017-05-09

   Revazut cu placere!
   Un film marca Hitchcock! Un scenariu foarte bun si complex: actiune,spionaj,suspans,dragoste, si umor de calitate.
   Un film de valoare pentru istoria cinematografiei americane.
   Interpretatrea si atitudinea lui Cary Grant nu sunt o surpriza pentru nimeni;excelent ca intotdeauna.
   Multumesc fhd !

  2. manu | 2014-03-26

   Cum sunt o admiratoare a lui Cary Grant,n-am decat cuvinte de lauda pentru filmele in care a jucat si recomand cu placere acest film pe care l-am revazut aseara. Cu respect,multumiri echipei filme.hd pentru faptul ca ne “indulceste” viata intr-o perioada asa “amara”. 😛

  3. Django | 2014-02-06

   Bunicel putin zis,si pt.vremea aia si pt.asta.Cireasa de pe tort este urmarirea pe munteleRushmore.O comedie politista excelenta pe care o sugerez ca un remake pt.cei avizati.Ca actori ar fi Cameron Diaz siJohnny Deep sau Chritian Bale.Oricand e binevenita o revizionare cu acest film.

  4. crus | 2014-02-05

   bunicel pentru vremea aia

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net