Vizioneaza filme online

Nosferatu: Phantom der Nacht – Nosferatu, fantoma nopţii (1979) – filme online

O nominalizare şi un premiu Berlin.

Nosferatu: Phantom der Nacht este un film horror apărut în anul 1979. De regia şi scenariul acestui film s-a ocupat Werner Herzog, scenariul fiind o adaptare după romanul lui Bram Stoker. În rolurile principale îi putem vedea pe Klaus Kinski, Isabelle Adjani, Bruno Ganz şi Roland Topor. Jonathan Harker este trimis la castelul Contelui Dracula pentru a-i vinde acestuia o casă în Virna, acolo unde locuieşte el. Dar Contele Dracula este un vampir, nemuritor, care se hrăneşte cu sângele persoanelor. Inspirat de o fotografie făcută de Lucy Harker, soţia lui Jonathan, Contele Dracula se mută în Virna, aducând împreună cu el moartea şi ciuma. O versiune contemplativă neobişnuită de-a lui Dracula, în care vampirul trebuie să suporte gândul că nu va putea să îmbătrânească sau să moară niciodată.

Tags: , , , , , ,
acest video nu a fost gasit

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

11 Responses to Nosferatu: Phantom der Nacht – Nosferatu, fantoma nopţii (1979) – filme online

 1. Ana a comentat: 05/08/2016 ora 11:24

  Intr-adevar, suntem obisnuiti cu proverbialii colti de vampir iar dintii lui Nosferatu intriga.
  Dar eu cred ca sunt un simbol mult mai bine ales. Dintii lui nu sunt de iepure, ci de sobolan, sobolanul fiind animalul in care Nosferatu se transfigureaza.
  Nu caninii, ci incisivii sunt alesi si asta pt a simboliza incisivitatea vampirilor. Cine a avut de-a face cu ei stie.
  Vampirii nu sunt un mit, sunt o realitate. Vorbim nu despre vampiri care sug sange, ci despre vampiri energetici, care ne sug energia psihica si vitalitatea.
  Chiar si filmul reda asta: unii din cei muscati de vampir isi pierd energia psihica si innebunesc, altii vitalitatea si mor.
  Lucrurile cu vampirii trebuie luate nu ad literam ci in mod simbolic.

 2. paul a comentat: 08/03/2014 ora 20:12

  Ai vazut vreodata cum arata un vampir??? Exista asa ceva??? De unde stii tu, Tigru ce fel de dinti ar fi trebuit sa aiba, atat timp cat vampirul e un personaj mitologic? Auzi-iepure de Cernobal?! Macar expresia-i originala, am ras cu lacrimi.

 3. dragos a comentat: 06/03/2014 ora 16:13

  Mai Tigru dar xxxxx mai esti!!!! Faci de rusine felinele! 🙂 Vorbesti doar sa demonstrezi si altora ce incult esti. Filmul e facut la Delft, in Olanda, nu in Franta, iar daca tie nu-ti place nu inseamna ca nu-i un film bun. Doar ca trebuie un dram de creier sa-l intelegi.

 4. werner herzog a comentat: 29/12/2013 ora 21:43

  Eu as face un test asupra imbecilitatii, inainte de a permite accesul anumitor persoane pe acest site. Mai mult, ar fi mai bine daca spatiul adresat comentariilor ar fi desfiintat. In felul asta, nu as mai fi nevoit sa rad cu amaraciune.

 5. Tigru a comentat: 28/12/2013 ora 15:17

  Un film prost din toate punctele de vedere…ma asteptam la ceva mai bun dar din pacate scenrariul suge la viata, povestea e degeaba pentru ca povestea originala daca e sa o luom asa este ca se muta in Londra nu Franta…dar bine inteles trebuia omu sa faca ceva bani si de pe istoria noastra cumva si sa fim seriosi aia`s dintii lui Dracula? m`am enervat enorm cand am vazut dintii fetelor din nu mai stiu ce film pozitionati aiurea dar aici e si mai rau…dintrii canini sunt cei care trebuiau lungiti nu trebuia sa`l faca sa arate ca un iepure de la Cernobal…

 6. Ioan a comentat: 05/12/2013 ora 03:24

  Bun! Klaus Kinski – chiar si in realitate arata ca un vampir.

 7. InGeR a comentat: 04/12/2013 ora 19:53

  o pierdere de timp!

 8. Agatha a comentat: 26/11/2013 ora 19:31

  Excelent film. Cred ca o sa il vizionez de mai multe ori. :fhd:

 9. marius a comentat: 26/11/2013 ora 19:13

  e o pierdere de timp de la inceput pana la sfarsit :-j

 10. mischa a comentat: 24/11/2013 ora 10:28

  Am uitat ceva: de remarcat Bruno Ganz, unul dintre cei mai buni actori de limba germana si superbul oras Delft, unde s-a filmat, orasul lui Vermeer. Recomand si filmul si orasul …de vazut. 🙂

 11. mischa a comentat: 24/11/2013 ora 10:15

  Filme cu Klaus Kinski….. 🙂 . Ca om o fi fost nebun, dar ca actor a fost bestial! :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *