Notes on a Scandal – Jurnalul unui scandal (2006) – filme online

Notes on a Scandal – Jurnalul unui scandal (2006) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Notes on a Scandal – Jurnalul unui scandal (2006) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, THRILLER
7.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

4 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, un premiu Berlin.

“Oamenii mi-au încredinţat mereu secretele lor. Dar eu cui să le încredinţez pe ale mele?” (Barbara Covett)

Barbara Covett (interpretată de Dame Judi Dench) este o profesoară londoneză aproape de pensie, cinică şi solitară, al cărei singur prieten este bătrâna sa pisică, Portia. Pentru Barbara, unicul mod de a-şi alina singurătatea este de a-şi scrie jurnalul. Însă viaţa ei se schimbă total o data cu venirea noii profesoare de arte plastice, Sheba Hart (Cate Blanchett). Sheba pare prietena pe care Barbara şi-a dorit-o dintotdeauna. Dar în momentul în care Barbara descoperă că mai tânăra sa colegă are o aventură cu unul dintre elevi, Steven (Andrew Simpson), prietenia lor ia o turnură urâtă. Barbara o ameninţă pe Sheba că va dezvălui secretul tuturor, inclusiv soţului Shebei, Richard (Bill Nighy). Pe măsură ce Barbara îşi desfăşoară maşinaţiunile răutăcioase, propriile-i secrete şi obsesii ies la iveală.

Fox Searchlight Pictures şi DNA Films, în asociere cu UK Film Council şi BBC Films prezintă Notes on a Scandal/Jurnalul unui scandal, o producţie Scott Rudin/Robert Fox, în regia lui Richard Eyre. Scenariul este realizat de Patrick Marber, după romanul lui ZoA« Heller. Producătorii filmului sunt Scott Rudin şi Robert Fox, iar producător executiv Redmond Morris. Imaginea este semnată de Chris Menges, iar scenografia şi costumele de Tim Hatley. Coloana sonoră este compusă de Philip Glass. Montajul este realizat de John Bloom şi Antonia Van Drimmelen. Filmul este distribuit de Twentieth Century Fox.
Din distribuţie mai fac parte: Phil Davis, Michael Maloney, Juno Temple, Max Lewis, Joanna Scanlan, Shaun Parkes şi Julia Mckenzie.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Thor: Ragnarok (2017) - filme online
    Far From Home: The Adventures of Yellow Dog - Aventura prieteniei (1995) - filme online
    Safari (2016) - filme online hd

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net