Nothing But the Truth – Adevărul și numai adevărul (2008) – filme online

Nothing But the Truth – Adevărul și numai adevărul (2008) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Nothing But the Truth – Adevărul și numai adevărul (2008) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ, MISTER
7.2
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

35 comentarii

Rachel Armstrong este o femeie căreia nu-i lipsește nimic la prima vedere: are un soț iubitor și grijuliu, un băiețel minunat și o meserie la care ține. Ea activează în calitate de jurnalist pentru o publicație din Washington. Într-o bună zi, Rachel intră întîmplător în posesia unei informații secrete, iar articolul prin care aceasta dezvăluie identitatea unei agente CIA (soția unui ambasador) aflată într-o misiune sub acoperire și raportul întocmit de aceasta îi dă viața peste cap.
Devenind celebră peste noapte grație informațiilor făcute publice, Rachel ajunge să constate că celebritatea nu are numai părți bune. Refuzând să dezvăluie cine i-a oferit informațiile secrete despre agentul CIA Erica Van Doren, jurnalista ajunge în scurt timp să fie implicată într-un proces de judecată. Presată din toate părțile, Rachel încearcă să opună rezistență sistemului judiciar și amenințărilor prin care acesta i le înaintează prin procurorul Patton Dubois angajat de catre Guvern. Jurnalista nu se lasă convinsă în ceea ce privește dezvăluirea sursei sale nici chiar atunci cînd se vede cu cătușele pe mîini, condamnată la 20 de ani de închisoare.
Treptat, familia sa se destramă: soțul, care la început îi era alături ajunge să o înșele, iar copilul său ajunge să crească fără dragostea maternă. Noroc de colegii de serviciu – Alan Burnside, avocatul publicației și editoarea Bonnie Benjamin, care îi sunt alături în tot acest proces și luptă pentru eliberarea ei.

IMDB : 7,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net