Vizioneaza filme online

O Theos agapaei to haviari – God Loves Caviar (2012) – filme online

Dumnezeu iubește caviarul este povestea convingătoare a lui IOANNIS VARVAKIS (Sebastian Koch) şi ascensiunea lui de la un pirat grec umil, la un milionar internațional ce se ocupa de caviar, sub protecția Ecaterinei cea Mare a Rusiei (Catherine Deneuve).
Toată bogăția și puterea lui, nu-l mulțumesc, iar ambiția fără de margini îi aduce numai suferință, până când dă totul deoparte, inclusiv pe el însuși, în numele iubirii.
Această poveste epică, este bazată pe viața reală a lui Varvakis, care se mută de pe insula grecească Psara la curtea lui Ecaterina cea Mare în Rusia pe malurile Mării Caspice, și apoi înapoi în Grecia, o țară sfâșiată de războiul civil și luptă pentru independență, în timpul Revoluției de la 1821 împotriva Imperiului Otoman.
Dumnezeu iubește caviarul zugrăvește mari personalități din viața reală dar și personaje pline de culoare; evenimente dramatice care au schimbat istoria; succes, eșec, suferință și exaltare; spectacol, suspans și poezie.
Cum putem spune povestea vieții unui om? Ce face un erou? Ce face o persoană bună? Alegem propria noastră cale în viață sau este o putere mai mare care ne ghidează pașii noștri? Și poate oricare dintre noi, vreodată, să fie cu adevărat liber?

IMDB : 6,0

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to O Theos agapaei to haviari – God Loves Caviar (2012) – filme online

 1. ionut a comentat: 05/08/2016 ora 01:04

  nota 10 ..fara cuvinte ..frumos

 2. Adela a comentat: 16/07/2016 ora 23:46

  Traducerea din engleza e extrem de proasta din pacate!!

 3. adi a comentat: 21/06/2016 ora 22:58

  excelent

 4. daniel a comentat: 11/06/2016 ora 18:43

  Un film extraordinar merita vazut …….uneori dumnezeu ofera daruri in pentru oameni mari ,pacat ca nu stim sa apreciem valorile….multumesc HD.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *