Obvious Child (2014) – filme online

Obvious Child (2014) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

La douăzeci și ceva de ani, o sarcină neașteptată forțează o actriță de comedie Donna Stern (Jenny Slate), să se confrunte parcă prea devreme cu realitățile vieții…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. good job filmehd.net | 2014-12-15

  6.8 imd…i-as da chiar 7. cine cauta actiune, romantism sau efecte speciale, nici nu are sens sa dea play.

  O recenzie potrivita suna cam asa (spicuita de pe imdb):
  Making a movie that seems authentic is hard in this day and age considering what films make money and what films don’t. Most of the time audiences don’t feel like watching a film deal with real issues when they can just watch a summer blockbuster, but Obvious Child is an incredibly effective real film.

 2. dana | 2014-10-08

  de mult nu am mai vazut un film atat de prost. pierdere de vreme.

 3. dreamgirl | 2014-10-05

  Avand in vedere ca a fost un one night stand,baiatul s-a comportat destul de dragut dupa,nu stiu cati baieti ar mai face lucrul acesta in ziua de azi ,prea putin cred,mai ales in situatii din acestea mai ”dificile”.

 4. #thevoyeur | 2014-10-03

  Omul a facut o recenzie?! Stati voi sa corectati si sa judecati ca de, la asta sunteti cei mai buni, nu? #tudabidabest! D-aia suntem o natie de farisei si parlagii, din cauza cliseelor de genul: “asa-s baietii, toate sunt perverse”, implicit a frustratilor ca voi care nu se pot abtine din a comenta si corecta orice greseala de gramatica / scriere / tiparire / tastare / etcetera.

 5. Lagară | 2014-10-02

  :)) lol andrei :)) Citez: ” s-au nimeni nu sta… ”
  – Intrebare: ” s-au … CE ???” ? Raspuns: Nimeni :))))))))))) bwwwahahaha l-ai intrecut pe Seinfeld, in opinia mea, andrei cu a mic de tipar :)))
  – Tine-o tot asa ” s-au ” …Nu !!! :)))))) Raspuns: NU :)))

 6. yoyo | 2014-10-02

  :))))

 7. lidia | 2014-10-02

  Ai scris in romaneste Andrei??ca am citit de cateva ori si nu mi-am dat seama :)))

 8. andrei | 2014-10-02

  un film usor de digerat … gustul ce ti-l lasa e aa dulce amarui …. sfarsitul e destu lde nasol … inceputul hai ca merge …dar pe drata filmului creaza un fel de suspans…. esti curios sa vezi c se intapla ……. si ii nasol ca nu vezi nci un rezultat s-au nimeni nu sta sa analizeze putin situatia si sa spuna lucrurilor pe numa … niste pareri ceva niste combateri …plm astepti pana la finalul filmului …. si astepti degeaba ca nu are nici un final … e un film extrem de usor …..mie mi sa parut mai ult o drama foarte usoara …. ceva belele peste care a trecut mai mult asa in voia sorti …. nu a prea stat sa analizeze fiecare decizie in parte …..ma rog merge daca chiar nu ai la ce sa te uiti …

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Constant Gardener (2005) - Prietenie absoluta
Wicker Park (2004) - Carari intortocheate
Long khong (2005) - Art of the Devil 2

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.