Oh Boy – A Coffee in Berlin (2012) – filme online

Oh Boy – A Coffee in Berlin (2012) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Oh Boy – A Coffee in Berlin (2012) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

“Cunoşti senzaţia aceea, când oamenii din jur ţi se par ciudaţi? Şi cu cât stai mai mult pe gânduri, cu atât mai limpede vezi că nu oamenii, ci tu însuţi eşti problema.” Niko are aproape treizeci de ani şi cu ceva timp în urmă şi-a întrerupt studiile. De atunci îşi trăieşte clipa, rătăceşte nopţile pe străzile Berlinului şi se minunează de oamenii din jurul său. Niko este un hoinar şi un ascultător căruia oamenii îi spun poveştile lor. Camera de filmat îl urmăreşte o zi şi o noapte şi cuprinde în imagini alb-negru şi muzică de jazz cool atmosfera vieţii berlineze, dincolo de decorurile elegante.

Va părăsi Niko într-adevăr la sfârşitul zilei “zona lui de confort” pentru a-şi schimba viaţa? O va cuceri oare pe Julika cea râvnită? Îşi va primi chiar şi ceaşca de cafea după care tot tânjise?

Celebrat drept filmul suprem despre Berlin şi portret sufletesc al generaţiei de treizeci de ani, filmul a fost comparat cu operele timpurii ale lui Jim Jarmusch. “Oh Boy!” este debutul regizoral al lui Jan Ole Gerster, totodată şi scenarist al filmului. Pelicula a avut un succes surprinzător la publicul din Germania şi a fost distins cu numeroase premii, printre care Premiul German pentru Film.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net