Oh Boy – A Coffee in Berlin (2012) – filme online

Oh Boy – A Coffee in Berlin (2012) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Oh Boy – A Coffee in Berlin (2012) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

“Cunoşti senzaţia aceea, când oamenii din jur ţi se par ciudaţi? Şi cu cât stai mai mult pe gânduri, cu atât mai limpede vezi că nu oamenii, ci tu însuţi eşti problema.” Niko are aproape treizeci de ani şi cu ceva timp în urmă şi-a întrerupt studiile. De atunci îşi trăieşte clipa, rătăceşte nopţile pe străzile Berlinului şi se minunează de oamenii din jurul său. Niko este un hoinar şi un ascultător căruia oamenii îi spun poveştile lor. Camera de filmat îl urmăreşte o zi şi o noapte şi cuprinde în imagini alb-negru şi muzică de jazz cool atmosfera vieţii berlineze, dincolo de decorurile elegante.

Va părăsi Niko într-adevăr la sfârşitul zilei “zona lui de confort” pentru a-şi schimba viaţa? O va cuceri oare pe Julika cea râvnită? Îşi va primi chiar şi ceaşca de cafea după care tot tânjise?

Celebrat drept filmul suprem despre Berlin şi portret sufletesc al generaţiei de treizeci de ani, filmul a fost comparat cu operele timpurii ale lui Jim Jarmusch. “Oh Boy!” este debutul regizoral al lui Jan Ole Gerster, totodată şi scenarist al filmului. Pelicula a avut un succes surprinzător la publicul din Germania şi a fost distins cu numeroase premii, printre care Premiul German pentru Film.

Anul lansarii: 2012
Distributie:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
  1. cristi | 2014-11-03

    @pios; nu am inteles clar la ce fel de arta te referi, nici ce ai cu filmele contemporane alb-negru nici cu limba germana; oricum, daca ai terminat liceul e grav!

  2. George | 2014-11-01

    o pelicula recomandata iubitorilor filmelor de arta doar !

  3. pios marian | 2014-10-30

    Poate nu am eu chef de un anumit tip de arta,dar sa ma uit la un film alb/negru facut in zilele noastre cu actiune din zilele noastre,e prea mult.in plus limba germana imi suna intr-un anume fel….scuze ,nu are nota de trecere filmul pentru mine

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!