Omar (2013) – filme online

Omar (2013) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare Oscar, un premiu şi o nominalizare Cannes.

Omar (Adam Bakri) este un brutar palestinian care obişnuieşte să treacă peste zidul separării pentru a se întâlni cu iubita lui, Nadia (Leem Lubany). Noaptea este fie luptător pentru libertate, fie terorist – voi decideţi – gata să-şi rişte viaţa atacând armata israeliană împreună cu prietenii săi din copilărie, Tarek şi Amhad. Arestat pentru uciderea unui soldat israelian şi păcălit să-şi admită vinovăţia, ajunge de acord să lucreze ca spion. Aşa începe un joc periculos: îşi va trăda inamicul sau cauza?

IMDB : 7,6

Anul lansarii: 2011
Regizor: Roschdy Zem
Distributie:

Loading...
Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

16 comentarii
 1. Da | 2016-12-04

  recomand!!!!! 😀

 2. ronin | 2016-10-27

  Filmul nu e centrat pe conflictul israeliano-palestinian. Acesta e doar contextul in care vietile unui cuplu adolescent sunt distruse. In conditii normale, ar fi avut un viitor, in conditii de ocupatie si de conflict n-ai niciun viitor. Filmul n-are nicio legatura cu religia musulmana, cu crestinismul, cu democratia sau cu propaganda evreiasca.Evident ca atinge si ocupatia israeliana in teritoriile arabe si statutul palestinienilor care, in propria tzara, sunt despartiti de ziduri inalte ridicate de evrei. Filmul e interesant, merita vazut.

 3. stela | 2016-09-20

  Excelent filmul

 4. Simon | 2016-09-12

  Recomand din suflet! ❗ ❗

 5. pepy | 2016-09-10

  Un film foarte bun. Cine spune ca filmul este o propaganda musulmana nu cunoaste istoria zonei. Palestinienii de azi sunt filistenii prezentati in Biblie si zona aceea este patria lor care a fost invadata de izraeliti care cum stiti plini de bani fiind si-au ,,cumparat,, o tzara fondata in 1948 care de fapt nu este a lor. Palestinienii au fost pacaliti si au acceptat neavand de ales,fiindca li s-a promis ca si Palestina va deveni o tzara ceea ce nu s-a intamplat. Intrebarea mea este: Daca Romania ar fi ocupata ? cum ar trebui romanii sa se poarte cu invadatortul ? Aici nu mai este vorba de religie, multi palestinieni sunt si de religie crestina nu doar musulmana, dar batalia nu este religioasa asa cum fac unii propaganda mincinoasa, palestinienii lupta de drept pentru eliberarea patriei lor. Evreii maestrii minciunii, peste tot in lume denatureaza adevarul in favoarea lor si stapanesc prin invrajbirea celorlalti, adica dezbina si cucereste. Treziti-va oameni buni, prin manevrele lor mincinoase vor ca musulmanii si crestinii sa fie dusmani si chiar sa iste un razboi din care care al treilea intotdeauna castiga, adica evreii.Filmul a fost excelent si arata adevarul, cum traiesti in propria tzara cand altul este stapanul.

 6. Bogdy | 2016-09-10

  M&Ms, tu ce stii despre realitate in Palestina in afara de aia care a creat-o americani pentru oameni permitivi.

  Cum se zice “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.”

  Mai asculta si tu la celalti oameni/natiune ce au de zis, nu fii slav de propganda pe care ne spala creierul 24 de ore.

 7. M&Ms | 2016-09-10

  Film cu prosti…departe de realitate.

 8. danut | 2015-10-27

  bravos, surprinzator de bun filmul si comentariul lui s-man din 04.09.2014

 9. sorina | 2014-09-06

  mi-a placut filmul mult

 10. rabi | 2014-09-06

  frumos, chiar isi merita premiul si nominalizarile. il recomand

 11. john | 2014-09-04

  Cind musulmanii vor fi majoritari in europa se va repeta perioada ichizitiei,compatimiti pe cei care nu ne respecta,nu cred in democratie si care nu ezita sa taie capete si sa faca atentate in care au murit si romani ……

 12. s-man | 2014-09-04

  mai Andrei iti place sa te scalzi in ignoranta si propaganda evreeasca si americana.probabil te simti bine.nu vezi ca palestinienii sunt tinuti ca in cusca ca animalele in propria tara iar niste venetici ce isi spun evrei,desi nu sunt,ii terorizeaza si ii umilesc in ultimul hal.tu nu ai putea trai acolo nici o saptamana.daca erau niste femei in curu gol filmul era ,,beton,,asa nu e bun de nimic.

 13. Andrei | 2014-09-03

  O mizerie de propaganda musulmana; o religie a terorii imptriva crestinilor din toata lumea. Sa ne ferim de cheap tricks. Nu ne vor cumpara cu un kebab.

 14. Nesian | 2014-09-02

  Un film foarte bun pe care discuta o parte prin ce trece palestinieni tineri.

 15. valentina | 2014-09-02

  complot, minciuni, premeditare… Cine sapa groapa altuia cade singur in ea.
  Daca ati fost in Ierusalim, Cisiordania veti aprecia si mai mult filmul care surprinde exceptional un aspect al razboiului fara sfarsit din Izrael.
  DDureros de adevarat tot scenariul filmului imprevizibil. Nota 10.

 16. Nicu | 2014-09-01

  Frumos filmu 😀

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor
Peaky Blinders (2013) - Serial TV - Sezonul 4

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!