On the Inside (2010) – filme online

On the Inside (2010) – filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

On the Inside (2010) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, THRILLER
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Allen este condamanat și trimis să-și ispasească pedeapsa într-un penitenciar -ospiciu după ce ucide un violator, violatorul iubitei sale, acționând sub impulsul unui gest necontrolat. Astfel ajunge într-o închisoare care este mai mult un ospiciu. Aici fiecare condamnat trăiește în propria-i lume, rupt fiind de realitate. Allen are și el problemele sale, bântuit fiind de imagini ale copilăriei în care-și ucide fratele într-un acces de furie. Cu toate acestea pare să fie cel mai bine ancorat în realitate în comparatie cu ceilalți. Așa se face că de la secția de maximă securitate este ,,avansat” într-o zonă mai lejeră unde se interacționează și cu femei, la rândul lor tot condamnate. Aici Allen o cunoaște pe Mia, în mintea căreia au loc fel de fel de tensiuni.Totuși se ajunge la o idilă între cei doi eroi.
Este un film psihologic in care ,in mintea fiecarui individ au loc frictiuni psihice de diferite naturi…..cu toate astea toti isi doresc eliberarea psihica dar si fizica. Ramane de vazut cine reuseste…

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Cipolla Colt (1976) - Pentru un pumn de ceapă - online subtitrat
Padmaavat (2018)
Salaam Bombay! (1988)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.