Once Upon a Time in China – A fost odată în China… (1991) – filme online

Once Upon a Time in China – A fost odată în China… (1991) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Once Upon a Time in China – A fost odată în China… (1991) – filme online

7.4
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

În secolul al nouăsprezecelea, provincia Canton trebuie să înfrunte ameninţarea crescândă a englezilor, americanilor şi francezilor, care atentează la suveranitatea ţării, încercând să o transforme într-un paradis al drogurilor şi forţei de muncă ieftine. Legendarul Wong Fei Hung (Jet Li) s-a pregătit ani la rând cu maeştrii artelor marţiale tocmai pentru a-şi apăra ţara. Însă după ce oficiali corupţi şi un rival expert în kung fu se aliază cu invadatorii, Fei Hung ajunge la închisoare, iar Aunt Yee, iubita sa, este vândută unei reţele de prostituţie. Cu ajutorul discipolilor săi, Fei Hung trebuie să o salveze pe Aunt şi să plătească ofensa adusă Cantonului, care atunci, mai mult ca niciodată, a avut nevoie de sacrificiul unui erou.

Jet Li, un actor cum nu se poate mai potrivit pentru acest film ( istoric, aş putea spune), un fel de ” Iancu Jianu” în varianta chinezească. Personajul Wong Fei Hung (1847-1924) a fost un maestru al artelor marţiale chinezeşti (stilul Hung Gar), un bun cunoscător al medicinei tradiţionale chinezeşti şi un revoluţionar, care a devenit treptat un erou al folclorului chinezesc.

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. ilies zanfir | 2016-04-02

   un film foarte frumos …sincer prima parte ma inpresionat ..raman fan al acestor filme chinezesti tot timpul ma atras cultura lor stilu lor de viata si arta lor martiala ..asa ca e o capodopera unde ai parte de toate ……un film de nota 10

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net