Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

One Night at McCool’s – O noapte la McCool’s (2001) – filme online

Totul se petrece în barul McCool’s…
Randy (Matt Dillon) lucreazã aici, ca barman. Avocatul Carl (Paul Reiser) este un client vechi, care rãmâne în bar, mult dupã ora închiderii. Detectivul Dehling (John Goodman) a investigat odatã o crimã, care s-a petrecut aici. Oare acel tragic eveniment leagã destinele acestor bãrbați? Poate. Dar cu sigurantã, nu într-o asemenea mãsurã, ca pasiunea pentru frumoasa Jewel (Liv Tyler).
Totul a început într-o noapte la Mc Cool’s…. Trei bãrbati au întâlnit o femeie uimitor de frumoasã, care ascundea un secret. Înainte ca noaptea sã se termine, Jewel devine universul celor 3 singuratici. Unul îsi uitã sotia (decedatã), altul îsi pãrãseste sotia (în viatã), iar al treilea se mutã cu Jewel. “Sex si violentã într-o singurã noapte…e putin prea mult!” Dar cu o femeie ca Jewel, finalul e imprevizibil. Problemele pe care le creazã ea sunt mai mult decît meritã acesti bãrbati, iar ceea ce-si doreste Jewel e mai mult decât îi pot oferi cei 3.
O poveste tumultoasã, spusã din 3 unghiuri diferite, care pânã la urmã se contopesc într-o comedie neagrã, sexy, alertã. O noapte la Mc Cool’s este filmul de debut al regizorului Harald Zwart, dar si primul proiect al companiei de productie “Further Film”, firmã ce îi apartine lui Michael Douglas. Filmul îi este dedicat scenaristului Stan Seidel, care a murit în timpul filmãrilor, de o complicatie a bolii Crohn.

N-14 NERECOMANDAT SUB 14 ANI

IMDB : 6,1

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (3)
 • Bun (8)
 • WOW (4)
 • Capodopera (3)
Tags: , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to One Night at McCool’s – O noapte la McCool’s (2001) – filme online

 1. CT 66 WLF a comentat: 02/12/2015 ora 21:18

  Foarte tare .

 2. laurentiu a comentat: 10/10/2015 ora 19:17

  te lasa cu beselie, bunes filmele vechi

 3. Irina a comentat: 19/09/2015 ora 21:01

  Simpatic filmul. e numai bun pentru o seară relaxantă.

 4. FIL a comentat: 11/09/2015 ora 02:09

  Buna ziua. Va rog sa puneti din nou acest film. Va multumesc!

 5. Django a comentat: 25/03/2013 ora 11:48

  O comedie simpatica cu actori 1 si 1.Si pe ecrane nu a spart inima tirgului.Deci”O noapte la Mc Colls” nu e3 pierdere de timp,este chiar relaxant.Nota 8.

 6. pepy a comentat: 25/03/2013 ora 00:35

  Un film dragut,recomandat barbatilor. N-ar fi rau ca masculii sa vada ca ce poate face o femeie cu farmecul ei, nu pot face zece barbati. E un film cu mult erotism,crime,actiune,cu o actrita intradevar splendida si seducatoare. N-am inteles de ce nu si-a ales un bogatas pt a avea tot ce si-a dorit si a sedus trei amarati. Eu ca femeie nu pot aprecia metodele frumoasei,e lipsa de demnitate si respect de sine, dar sunt sigura ca barbatii in general vor savura acest film.Atentie masculilor, nu mai cadeti in plasa asa de usor, cunoscute fiind multe cazuri de presedinti si ministrii etc. care au dezvaluit secrete de stat unor frumoase in tumultul relatiei amoroase. Stiu ca va este greu sa rezistati si de aceea cand reusiti e o mare realizare.Pacat ca unele isi folosesc farmecele pt a profita de fraieri,iar altele care sunt si frumoase si cuminti au parte de niste soti care au un comportament animalic si insensibil. M-a dezamagit in acest film Michael Douglas, imbatranit,si cu o frizura de idiot, voce ragusita si joc anost. Pe ansamblu filmul nu e rau, nota 8…..

 7. miha a comentat: 23/03/2013 ora 19:18

  bun! 😛

 8. onutza a comentat: 23/03/2013 ora 04:32

  bun filmul…

 9. Nina a comentat: 22/03/2013 ora 16:50

  NU…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *