Only you – Cum ţi-e scris (1994) – filme online

Only you – Cum ţi-e scris (1994) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

44 comentarii

În adolescenţă, lui Faith i se ghicise de două ori că cel care îi este sortit poartă numele de Damon Bradley, dar nu avusese niciodată ocazia să cunoască pe cineva cu acest nume. Mai mulţi ani, acesta a fost pentru Faith singurul indiciu despre presupusa ei “jumătate”. Însă a venit şi vremea să renunţe la acest vis de adolescentă, pentru a accepta oferta mai concretă a unui medic. Cu câteva zile înainte de căsătorie, Faith primeşte un telefon de felicitare de la un fost coleg al logodnicului ei, care îi sună din aeroport înainte de a se urca în avionul spre Veneţia.
Numele lui? Damon Bradley.

Deci există! Lui Faith nu i-a trebuit mai mult pentru a se decide să vadă măcar cum arată cel cu acest nume providenţial, înainte de a se căsători. Aşa că pleacă în Italia împreună cu prietena ei Kate, în căutarea misteriosului personaj. Iar acolo îl cunoaşte pe Peter Wright, care se îndrăgosteşte de ea la prima vedere şi se face luntre şi punte să-i facă pe plac, în timp ce ea e cu totul absorbită de căutarea celui despre care crede că îi este sortit.

Jewison: “Pentru mine, cel mai interesant aspect a fost călătoria, aventura, odiseea unui femei care e dispusă să meargă până la capătul pământului ca să urmeze ce-i spune inima”.
Dar multe se întâmpla până când cei sortiţi să fie împreună să se găsească cu adevărat şi e uluitor prin ce împrejurări ciudate ajungi să-ţi găseşti jumătatea.

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net