Our Man in Havana – Omul nostru din Havana (1959) – filme online

Our Man in Havana – Omul nostru din Havana (1959) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Our Man in Havana – Omul nostru din Havana (1959) – filme online

7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

O nominalizare Globul de Aur.

Omul nostru din Havana, o adaptare a cărţii omonime scrisă de Graham Greene, este o comedie inspirată de paranoia specifică Războiului Rece. Jim Wormold (Alec Guinness) este un rezident britanic în Havana din Cuba lui Batista, un oraş plin de viaţă şi de plăceri interzise. Wormold, un simplu negustor de de aspiratoare, nu reuşeşte să facă faţă costisitoarelor capricii ale fiicei sale, Milly (Jo Morrow), astfel încât atunci când Hawthorne (Noël Coward), un agent britanic responsabil cu spionajul în zona Americii Centrale, doreşte să îl recruteze, îi va accepta oferta. Aceasta deşi noul spion nu are legături importante în Havana, deci nu are ce informaţii să-i ofere, dar, cum informaţiile sunt plătite, Jim este pregătit să treacă peste aceste „detalii”.
Pentru a-şi arăta importanţa în faţa lui Hawthorne, Wormold începe să îi trimită rapoarte privind iminenta revoluţie cubaneză, folosind informaţii din ziare, inventează noi agenţi, aflaţi şi ei pe statul de plată, iar, finalmente, ajunge să prezinte schiţe ale unor arme secrete, inspirate de fapt de aspiratoarele pe care le vinde. Dar căpitanul Segura (Ernie Kovacs), şeful poliţiei, decadent şi corupt asemenea întregii Havane şi atras de fiica lui Wormold, ajunge să creadă că munca de spionaj desfăşurată de negustor este cât se poate de reală, ca şi conţinutul rapoartelor acestuia. De aici, lucrurile se complică, toată lumea luând în serios informaţiile provenite din aspiratoare şi fiind gata de orice să pună mâna pe ele…

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net