Out of Time – Contratimp (2003) – filme online

Out of Time – Contratimp (2003) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

Să presupunem că tot ce ştiai până acum – tot ce ai crezut – a devenit o mare minciună. Pentru Matt Lee Whitlock, coşmarul a devenit realitate!
Matt (Denzel Washington) este şeful poliţiei în micul orăşel din Florida, Banyan Key. Un om muncitor, care este foarte bun în ceea ce face, el este un cetăţean respectat şi îndrăgit de comunitate. Dar, când Banyan Key este şocat datorită unei duble omucideri, Matt începe investigaţia, dar descoperă că toate dovezile conduc la el, ca principal suspect.
Acum, cu investigaţia în plină desfăşurare şi câţiva oameni lucrând la acest caz, Matt începe o adevărată cursă împotriva timpului pentru a rezolva cazul, înainte ca ceilalţi să găsească dovezile ce-l acuzau… De aceea, el trebuie să fie în orice moment cu un pas înaintea colegilor săi…

Rating :
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana
    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net