Padre Pio (2000) – filme online

Padre Pio (2000) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
7.4
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
7.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Bietul băiețel, țăran italian, Francesco, are deja viziuni ale lui Iisus și Maria fiind copil, dar diavolul îl vizitează prea des. El, Francesco, este destul de sigur că el va deveni un preot. După intrarea în Ordinul Capucinilor devine clar că Padre Pio (numele lui nou) are puteri care nu pot fi explicate în mod rațional: el vindecă pe cei bolnavi, cunoaște numele, problemele și viitorul necunoscuților.
Padre Pio reprezintă drama, în care încetul cu încetul descoperi că toti cei ce cred în Hristos sunt prigoniți. Stigmatele și puterile pe care Padre Pio le avea au fost contestate vehement de biserică, mergându-se până acolo încât părintelui i s-a interzis să mai spovedească…

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net