Pandemic (2007) – film online

Pandemic (2007) – film online

Vezi trailer
5.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

5 comentarii

In Los Angeles izbucneste o epidemie de gripa aviara; un doctor din oras porneste intr-o cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot.

Povestea lui Jason Connery este plasata in New Mexico, unde acest medic veterinar se lupta cu o epidemie ingrozitoare, in urma careia au de suferit atat oamenii, cat si animalele. Dupa ce este instituita carantina asupra zonei contaminate, cei din interior se trezesc complet izolati de restul lumii, fara nici cea mai marunta informatie despre ce se intampla. Abia din acest moment, misiunea medicului se complica inimaginabil.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. Lori | 2013-07-02

   Super filmul. Te face sa-ti pui intrebari despre lumea din jur. Se stie deja ca exista multe conspiratii in lume. Nota 10. :fhd:

  2. FARAR STEFAN | 2013-03-24

   film bun ar trebui part 2

  3. Florina | 2013-02-25

   taree..

  4. Mircea | 2012-12-28

   Foarte bun filmul, desi realizat cu buget mic.

  5. eli | 2012-12-13

   merita vazut

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Merry Christmas, Mr. Lawrence - Craciun fericit domnule Lawrence! (1983) - filme online
  Revenge of the Ninja - Ninja II (1983) - filme online
  Buffalo '66 (1998) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net