Paradies: Liebe – Paradis: Dragoste (2012) – filme online

Paradies: Liebe – Paradis: Dragoste (2012) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Paradies: Liebe – Paradis: Dragoste (2012) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

O nominalizare Cannes, un premiu Veneția, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Paradise spune poveştile a două femei, mamă şi fiică: Sugar Mama, prima dintre ele, o prezintă pe Teresa, o asistentă socială de 40 de ani. Ea va lua un zbor către Mombasa, în căutarea iubirii, norocului şi a unui iubit de culoare. Melanie, cea de-a doua, e povestea fiicei Teresei, adolescentă de 13 ani, impertinentă şi supraponderală. În timpul vacanţei mamei în Kenya, Melanie însăşi se află într-o tabără pentru tineri graşi din Austria: aici se va îndrăgosti de directorul taberei, Doctorul, un bărbat cu 40 de ani mai în vârstă, care îi respinge avansurile ştiind că nu vor putea fi niciodată împreună.

Paradise e despre femei tinere şi bărbaţi în vârstă, şi despre femei mature şi bărbaţi tineri. E despre cum e să fii supraponderal, despre convenţii sociale şi despre cum e percepută sexualitatea. Este despre nevoia de iubire.

IM-18 INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. eugenia | 2014-03-02

   Adevarat, nemtoaicele de ani buni merg in Africa ptr sex asa cum barbatii merg in Thailanda si de ce sa nu recunoastem si in Romania. Si la urma urmei si barbatii se prostutueaza invocand aceleasi Motive ca si fetele – Mama bolnava, copil in spital,bla bla bla.
   Realist filmul, mai ales ca este facut chiar de un austriac.

  2. Silvia-Petra | 2014-01-19

   Shezi tranqila isabel! Nu dispera draga! 😉 Viata si varta te va ajunge si pe tine din urma. :mrgreen: Sper ca atunci sa citesti si tu opinie unei “tinere” ca si tine. Sa iti dea Bunul Dumnezeu sa ajungi macar varsta aia!

  3. Isabel | 2014-01-12

   Hmmm ce film ciudat….o baba grasa, care isi face singura de cap prin Africa in cautarea „dragostei” :/

  4. Django | 2014-01-05

   Asta este. Cam asa se intimpla.

  5. carmen | 2014-01-04

   Sunt trei filme ale regizorului Ulrich Seidl: Paradise Trilogy: Paradise Love, selecţionat în competiţia canneză, Paradise Faith, Paradise Hope.
   Cel cu fata este Paradies: Hoffnung ( Faith).
   Interesant subiect…….turismul sexual! 🙂

  6. Bogumil | 2014-01-04

   partea a doua despre fiica Teresei nu este (ambele playere arata doar excursia mamei nimic despre fiica) insa problema supraponderalilor este una foarte reala filmul contureaza foarte bine si patrunde prin dificultatile acestora… de orice natura, se pot trage cateva invataturi pt ca plaja respectiva nu este diferita de cea de la noi probabil si din cauza diferentelor de clasa sociala intr-o parte lux, peste gard saracie crunta… asa e viata in toata splendoarea ei
   o drama pt adulti destul de reusita, vizionare placuta!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net