Vizioneaza filme online

Paradies: Liebe – Paradis: Dragoste (2012) – filme online

O nominalizare Cannes, un premiu Veneția, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Paradise spune poveştile a două femei, mamă şi fiică: Sugar Mama, prima dintre ele, o prezintă pe Teresa, o asistentă socială de 40 de ani. Ea va lua un zbor către Mombasa, în căutarea iubirii, norocului şi a unui iubit de culoare. Melanie, cea de-a doua, e povestea fiicei Teresei, adolescentă de 13 ani, impertinentă şi supraponderală. În timpul vacanţei mamei în Kenya, Melanie însăşi se află într-o tabără pentru tineri graşi din Austria: aici se va îndrăgosti de directorul taberei, Doctorul, un bărbat cu 40 de ani mai în vârstă, care îi respinge avansurile ştiind că nu vor putea fi niciodată împreună.

Paradise e despre femei tinere şi bărbaţi în vârstă, şi despre femei mature şi bărbaţi tineri. E despre cum e să fii supraponderal, despre convenţii sociale şi despre cum e percepută sexualitatea. Este despre nevoia de iubire.

IM-18 INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Paradies: Liebe – Paradis: Dragoste (2012) – filme online

 1. eugenia a comentat: 02/03/2014 ora 04:02

  Adevarat, nemtoaicele de ani buni merg in Africa ptr sex asa cum barbatii merg in Thailanda si de ce sa nu recunoastem si in Romania. Si la urma urmei si barbatii se prostutueaza invocand aceleasi Motive ca si fetele – Mama bolnava, copil in spital,bla bla bla.
  Realist filmul, mai ales ca este facut chiar de un austriac.

 2. Silvia-Petra a comentat: 19/01/2014 ora 11:45

  Shezi tranqila isabel! Nu dispera draga! 😉 Viata si varta te va ajunge si pe tine din urma. :mrgreen: Sper ca atunci sa citesti si tu opinie unei “tinere” ca si tine. Sa iti dea Bunul Dumnezeu sa ajungi macar varsta aia!

 3. Isabel a comentat: 12/01/2014 ora 22:30

  Hmmm ce film ciudat….o baba grasa, care isi face singura de cap prin Africa in cautarea „dragostei” :/

 4. Django a comentat: 05/01/2014 ora 20:06

  Asta este. Cam asa se intimpla.

 5. carmen a comentat: 04/01/2014 ora 18:49

  Sunt trei filme ale regizorului Ulrich Seidl: Paradise Trilogy: Paradise Love, selecţionat în competiţia canneză, Paradise Faith, Paradise Hope.
  Cel cu fata este Paradies: Hoffnung ( Faith).
  Interesant subiect…….turismul sexual! 🙂

 6. Bogumil a comentat: 04/01/2014 ora 12:52

  partea a doua despre fiica Teresei nu este (ambele playere arata doar excursia mamei nimic despre fiica) insa problema supraponderalilor este una foarte reala filmul contureaza foarte bine si patrunde prin dificultatile acestora… de orice natura, se pot trage cateva invataturi pt ca plaja respectiva nu este diferita de cea de la noi probabil si din cauza diferentelor de clasa sociala intr-o parte lux, peste gard saracie crunta… asa e viata in toata splendoarea ei
  o drama pt adulti destul de reusita, vizionare placuta!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *