Paranormal Activity – Activitate paranormală (2007)

Paranormal Activity – Activitate paranormală (2007)

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI

Paranormal Activity – Activitate paranormală (2007)

GEN FILM: HORROR
6.3
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

13 comentarii

Katie şi Micah sunt un cuplu ca oricare altul, doar că ea ascunde un secret mai puţin obişnuit: este urmărită de o prezenţă nevăzută, care îi apare periodic noaptea, de când avea 8 ani. Acest lucru nu poate rămâne un secret la nesfârşit, pentru că de când locuieşte cu iubitul ei, episoadele nocturne s-au înrăutăţit. Sceptic la început, dar curios, Micah îşi cumpără o cameră performantă şi e decis să înregistreze orice activitate suspectă care se întâmplă pe timpul nopţii. De la fascinaţie, ajunge treptat la obsesie, iar ceea ce vor afla văzând casetele este pur şi simplu şocant.

Concentrându-se pe credibilitate şi pe construcţia treptată a intrigii, şi nu pe monstruos şi pe scene horror explicite, Activitate Paranormală face apel la instinctele primare ale fiinţei umane, suspansul crescând din ce în ce mai mult, până atinge cote aproape de nesuportat. E noapte şi dormi liniştit în siguranţa propriei case. Dar trosnetul mobilei şi scârţăitul uşii sunt oare doar zgomote fireşti ale nopţii? Umbrele stranii dansând pe pereţi pot fi explicate raţional? Dacă ceva pândeşte în colţurile întunecate?

Cu un buget infim de numai 11 000 dolari, Activitate Paranormală a fost filmat în doar 7 zile, cu o cameră video obişnuită. A rezultat un film horror cu o doză atât de mare de realism, încât, la fel ca în cazul Blair Witch Project, cu care este similar ca tehnică de filmare, impactul asupra privitorului este incredibil de puternic. O dovedesc încasările internaţionale de aproape 142 milioane de dolari şi poziţia de leader de box office în săptămâna anterioară Halloween-ului.

IMDB : 6,3

Anul lansării: 2007
Regizor: Oren Peli
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!