Paris Blues (1961) – filme online

Paris Blues (1961) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

Descriere film

2 comentarii

O nominalizare Oscar.

Ram Bowen (Paul Newman) şi Eddie Cook (Sidney Poitier) sunt doi tineri muzicieni, cântăreţi de jazz, care locuiesc în Paris. Muzica reprezintă totul pentru ei, iar din acest motiv îşi petrec toate nopţile cântând prin cluburi. Atunci când apar însă două turiste americane în viaţa lor, toată cariera lor muzicală este răvăşită, iar cei doi muzicieni se găsesc în postura de alege între viaţa sentimentală şi carieră.
O distribuţie deosebită pentru un film deosebit!

IMDB : 6,8

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 7
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. violeta | 2017-11-26

   Minunata distributie!
   Adorabila si prezenta lui Louis Armstrong!
   Superba coloana sonora.Minunata atmosfera de club de jazz,in special la inceput cand cantaretii interpreteaza”Mood Indigo”,dar nu numai.
   Bine redata “lumea” cantaretilor de jazz- oameni de noapte,cu pasiune pentru muzica,cu multe ispite(ex. droguri).In general cand spui ,jazz,te gandesti la rasism,la piedicile pe care le-au intampinat multi cantareti de culoare – Ella Fitzgerald,Arretha Franklin si multi altii.
   Draguta povestea de dragoste,a celor doua cupluri.
   Multumesc fhd!

  2. papageno | 2017-09-15

   Mi-a placut coloana sonora compusa de Duke Ellington si de Louis Armstrong intr-un scurt, dar foarte simpatic si energizant rol; excelenta si atmosfera din clubul de jazz “underground”…Cat despre cele doua cupluri de americani la Paris, reale si in realitate (Paul Newman&Joanne Woodward si Sidney Poitier&Diahann Caroll), sper ca in culise si-au trait povestile de dragoste mult mai intens si cu entuziasm, decat au facut-o pe ecran, unde personajele sunt preocupate de subiecte ca rasismul, cariera si pericolul ratarii, libertatea, emanciparea…Daca tot e vorba despre rasism, oare n-ar fi fost mai interesant si eficient pentru impresia artistica, ca Sidney Poitier sa faca pereche cu Joanne Woodward si Paul Newman cu Diahann Caroll?Pentru anii ’60 era impotriva prejudecatilor americane, dar conform spiritului liber si non-conformist al Paris-ului…Dar nu sosise inca vremea pentru “Ghici cine vine la cina?”…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net