Paths of Glory (1957) – film online

Paths of Glory (1957) – film online

Vezi trailer
8.5
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI

Paths of Glory (1957) – film online

8.5
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

“Cararile gloriei reda mai putin ororile razboiului, el constituie mai degraba un studiu al structurii sociale. Lumea apare impartita in conducatori si condusi. Ofiterii dirijeaza evenimentele din elegante incaperi de castel, decorul accentuand indiferenta lor fata de soarta oamenilor. Acestia pleaca in transee asa cum in timp de pace se duc la slujba.” – Gavin Lambert – 1958

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. Silviu | 2012-09-28

   interesant filmul ,la care va place genul va recomand sa va uitati la ENEMY AT THE GATES un film foarte reusit dar cu al 2 lea razboi mondial

  2. atena | 2012-08-14

   un film foarte bun si mai actual ca oricand, intotdeauna cei mari si puternici au sacrificat vietile celor fara putere cu prea mare usurinta si prea mare lejeritate , atunci 1916 ca si acum 2012 oamenii normali de rand nu au insemnat nimic pentru cei ce au puterea lumii in mainile lor, provoaca razboaie in care sacrifica cu placere viata altora pentru puterea lor si pentru imbogatirea fara limite , poate o data ne vom trezi si noi cei mici si vom refuza sa mai fim carne de tun si mijloc de imbogatire pentru cei lasi dar puternici.

  3. Pooja | 2012-07-10

   Genial filmul! As vrea sa vad si prima parte a fillmuui si pe ultima! Nu le’am gasit nicaieri subtitrate in romana si am fost surprinsa sa vad ca pe siteul meu preferat unde vizionez toate filmele este aceasta parte subtitrata! Eu l’am mai vazut dar cu subtitrare in engleza! Merita vazut! 10!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net