Payback – După faptă şi răsplată (1999) – filme online

Payback – După faptă şi răsplată (1999) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI

Payback – După faptă şi răsplată (1999) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, AVENTURĂ
7.1
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Renumit în special pentru palmaresul de eroi pozitivi, Mel Gibson îşi demonstrează în acest thriller plin de adrenalină veleităţile de băiat rău. Australianul joacă rolul lui Porter, un bandit periculos care împreună cu partenerul său, Val (Gregg Henry), fură 140.000$ de la mafia chinezească a drogurilor. Deşi trebuiau să împartă prada, Val îşi opreşte 130.000$, bani necesari pentru a-şi cumpăra locul într-o bandă de gangsteri. Până să realizeze că a fost tras în piept, Porter va fi împuşcat în spate chiar de soţia sa, Lynn, o toxicomană pe care Val o manipulează după pofta inimii.
După cinci luni în care s-a luptat cu moartea, Porter îşi revine în mod miraculos şi îşi pregăteşte răzbunarea. Din dorinţa de a-şi recupera partea de bani, acesta va porni în urmărirea escrocilor, pe care trebuie să-i facă să plateasca pentru fapta lor. Transformat într-un adevărat sociopat, Porter nu se va opri până nu îşi va atinge scopul. Planul său vindicativ va beneficia de ajutorul lui Rosie, o fostă prostituată de lux, pentru care lumea banilor murdari are foarte puţine secrete.
Filmul abundă în spectaculoase răsturnări de situaţie şi în scene dure care scot la iveală furia neobişnuită a personajului interpretat de Mel Gibson. Frumoasa Lucy Liu are o apariţie interesantă în acest film regizat de Brian Helgeland, nimeni altul decât scenaristul producţiilor L.A. Confidential şi Teoria conspiraţiei.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net