Peau d’ane – Pielea de măgar (1970) – filme online

Peau d’ane – Pielea de măgar (1970) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Pentru a nu mai fi găsită de tatăl ei, o prinţesă se ascunde sub o piele de măgar. Ea va fi însă descoperită de un tânăr prinţ. Acesta nu va avea linişte până când nu o va reîntâlni. O poveste celebra ecranizată pe muzică de Jacques Demy în 1970.

Regele rămâne văduv după ce soţia să îi dăruise o fetiţă. Fetiţa creşte la palat înconjurată de multă dragoste, până când tatăl său descoperă în tânăra adolescentă, în Prinţesă, frumuseţea mult căutată de el şi se hotărăşte că numai copila să îi poate deveni soţie. Fără a se gândi o clipă la incest, el o obligă pe aceasta să se pregătească de nuntă. Dar prinţesa, deşi îşi iubeşte tatăl, ea nu-l poate accepta de soţ şi – pentru a nu mai fi găsită de tatăl ei – tânăra prinţesă se ascunde sub o piele de măgar şi fuge din palat. Ea va fi însă descoperită de un tânăr prinţ care se îndrăgosteşte de ea; nici ei nu îi este indiferent, dar este obligată să se ascundă de urmăritorii tatălui ei. Prinţul porneşte în căutarea fetei, şi nu va avea linişte până când nu o va reîntâlni; povestea de dragoste porneşte plină de peripeţii.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net