Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Penelope (2006) – Filme online subtitrate gratis

“Penelope” este povestea unei tinere femei, Penelope Wilhern, născută într-o familie înstărită, şi a blestemului care planează asupra neamului ei, care poate fi ridicat doat atunci când va fi iubită “de cineva de seama ei”. Ferită de ochii lumii, la adăpostul casei natale, părinţii încearcă să-i găsească un partener pe măsură fetei. Fiecare pretendent ajunge să se îndrăgostească de Penelope, iar blestemul ajunge să fie cunoscut de toată lumea.
Fata nu reuşeşte să-şi găsească perechea, iar reporterul unui ziar tabloid (Lemon) îl plasează pe Max în rolul unui posibil pretendent la mâna lui Penelope, în speranţa că acesta va putea obţine o poză cu fata. Max se îndrăgosteşte de Penelope, şi, nedorind să-i frângă inima dezvăluidu-i scopul iniţial pentru care a fost trimis, dispare şi nu-şi onorează angajamentul faţă de ziar.
Dezamăgită, Penelope decide să-şi ia viaţa în propriile mâini, îşi părăseşte familia şi pleacă în lume în căutarea aventurii, ignorând blestemul.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (1)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (1)
 • WOW (3)
 • Capodopera (1)
Tags: , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Penelope (2006) – Filme online subtitrate gratis

 1. MiaD. a comentat: 04/09/2014 ora 21:28

  filmul e ok doar ca se mai blocheaza si nu stii unde ai ramas 😉 😆 :fhd: :fhd: 😀 ❗

 2. teh a comentat: 19/08/2014 ora 01:52

  un film cu o distributie foarte buna, o coloana sonora superba, scene cu o atentie la detalii deosebita si o poveste spumoasa. vizionare placuta 😉 :fhd: :fhd: :fhd:

 3. geoni a comentat: 23/05/2014 ora 23:13

  superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 4. Cris a comentat: 04/05/2014 ora 11:55

  Un film extraordinar despre toleranta si cat de superficiali pot fi oamenii uneori. Trebuie sa invatam sa ii acceptam si sa ii iubim asa cum sunt si pe cei diferiti de noi. Oamenii cu defecte fizice trebuie inclusi in societate, nu respinsi, abandonati. Este adevarat ca, in realitate, defectele lor nu vor disparea prin iubire, dar cu siguranta nu le vor mai considera blesteme si vor putea trai fericiti. Deci, eu propun sa invatam ceva din acest film si sa fim mai buni cu cei din jur, indiferent de aspectul fizic :).

 5. TANTA a comentat: 23/03/2013 ora 16:15

  nu cine stie ce, parodie panflet ceva de gnul acesta, slabutz, nu o capodopera ,o poveste irala, cu oarecare farmec.

 6. Esttera a comentat: 15/01/2013 ora 19:51

  “doru”- e un sfarsit cu 2 persoane , (poate ti s-a oprit filmul mai repede de final. Eu asa am patit prima data si era sa cred ca tine… Reincarca-l)

 7. Anamaria a comentat: 07/10/2012 ora 19:18

  l-am vazut mai demult si akm sunt curioasa sa-l vizonez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *