People I Know – Cu cărțile pe masă (2002) – filme online

People I Know – Cu cărțile pe masă (2002) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

People I Know – Cu cărțile pe masă (2002) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

A CREZUT CĂ A VĂZUT TOTUL, PÂNĂ ÎN NOAPTEA ÎN CARE A VĂZUT PREA MULT!

Eli Wurman (Al Pacino) îşi dă seama că în apropierea bătrâneţii viaţa lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei, ale cãrui zile de glorie sunt de mult apuse, Wurman se pierde în ceața mijloacelor de informaţie, a celebrităţii şi a politicii, fenomene la apariţia cãrora nu numai că a fost martor timp de trei decenii, dar a şi ajutat la crearea lor. O slãbiciune pentru alcool şi pentru medicamente îi întunecă temporar simţurile, dar nimic nu poate să-l facã să uite faptul că viaţa sa a fost de o superficialitate totală.

Este 2:30 dimineaţa şi Eli Wurman plăteşte cauţiunea unei starlete capricioase (Tea Leoni), ca o favoare pentru Cary Launer (Ryan O’Neal), o vedetă de renume mondial, care este ultimul său client important. În orele care vor urma, Eli îşi dă seama că se pierde într-o ceaţă întunecată, prins în firele unei conspiraţii politice şi ale unei crime care este urzită de nişte puteri nevãzute.

Toate aceste evenimente îl îndepărtează pe publicist de la scopul său principal, şi anume de la organizarea unui spectacol de caritate în favoarea unor nigerieni care au fost reţinuţi pe nedrept de cãtre primar într-o închisoare din Manhattan. Motivat de amintirile din perioada anilor `60, în care şi el se ocupa cu activismul politic, Eli nu ţine seama de starea precară a sănătăţii sale şi canalizeazã întreaga sa energie maniacală cãtre convingerea, flatarea, seducerea şi în cele din urmă recrutarea tuturor cunoscuţilor sãi. Reuşeşte să-l convingã pe Laner să participe, care încearcã să obţină un loc în Senat, ca şi pe pastorul Lyle Blunt (Bill Nunn), un preot din Harlem pasionat de oratorie, care este tot timpul însoţit de gãrzi de corp, sau pe Elliot Sharansky (Richard Schiff), un milionar cu sentimente cetăţeneşti, care ascunde numeroase secrete.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net