People I Know – Cu cărțile pe masă (2002) – filme online

People I Know – Cu cărțile pe masă (2002) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

People I Know – Cu cărțile pe masă (2002) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

A CREZUT CĂ A VĂZUT TOTUL, PÂNĂ ÎN NOAPTEA ÎN CARE A VĂZUT PREA MULT!

Eli Wurman (Al Pacino) îşi dă seama că în apropierea bătrâneţii viaţa lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei, ale cãrui zile de glorie sunt de mult apuse, Wurman se pierde în ceața mijloacelor de informaţie, a celebrităţii şi a politicii, fenomene la apariţia cãrora nu numai că a fost martor timp de trei decenii, dar a şi ajutat la crearea lor. O slãbiciune pentru alcool şi pentru medicamente îi întunecă temporar simţurile, dar nimic nu poate să-l facã să uite faptul că viaţa sa a fost de o superficialitate totală.

Este 2:30 dimineaţa şi Eli Wurman plăteşte cauţiunea unei starlete capricioase (Tea Leoni), ca o favoare pentru Cary Launer (Ryan O’Neal), o vedetă de renume mondial, care este ultimul său client important. În orele care vor urma, Eli îşi dă seama că se pierde într-o ceaţă întunecată, prins în firele unei conspiraţii politice şi ale unei crime care este urzită de nişte puteri nevãzute.

Toate aceste evenimente îl îndepărtează pe publicist de la scopul său principal, şi anume de la organizarea unui spectacol de caritate în favoarea unor nigerieni care au fost reţinuţi pe nedrept de cãtre primar într-o închisoare din Manhattan. Motivat de amintirile din perioada anilor `60, în care şi el se ocupa cu activismul politic, Eli nu ţine seama de starea precară a sănătăţii sale şi canalizeazã întreaga sa energie maniacală cãtre convingerea, flatarea, seducerea şi în cele din urmă recrutarea tuturor cunoscuţilor sãi. Reuşeşte să-l convingã pe Laner să participe, care încearcã să obţină un loc în Senat, ca şi pe pastorul Lyle Blunt (Bill Nunn), un preot din Harlem pasionat de oratorie, care este tot timpul însoţit de gãrzi de corp, sau pe Elliot Sharansky (Richard Schiff), un milionar cu sentimente cetăţeneşti, care ascunde numeroase secrete.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. verbina | 2013-06-22

  Un film bun!

 2. eu | 2013-06-19

  draga vp,nu stiu unde ai facut tu scoala,dar nu prea se vede…
  ai scris,,trai” cu doi ,,i”.inainte de a da lectii de traducere,iti dam noi alta lectie:
  de ortografie!

 3. vp | 2013-06-04

  Va multumesc pentru flme, insa cei care le traduc sunt niste afoni si ar trebui sa scanati mai bine cui dati traducerile. Am mai zis odata si repet ca a traduce un film dintr-o anumita TARA, nu LIMBA, e nevoie de a traii si cunoaste dialectele si expresiile locale, jargonul, etc. Faptul ca ai invatat Engleza la scoala in Bucuresti nu-ti da nici un drept de a traduce un film facut in New York fiindca o sa fii pe dinafara 95% din traducere.

 4. dana | 2013-06-03

  foarte bun filmul. al pacino este din nou exceptional. recomand tuturor celor care vor sa aiba parte de aproape 2 ore interesante.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)
Equity (2016) - Capital propriu

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.