Vizioneaza filme online

Pieta (2012) – filme online

Filmul spune povestea unui bărbat care lucreză ca recuperator pentru o companie de împrumut financiar, ameninţându-i brutal pe cei creditaţi, pentru rambursare. Reunit pe neaşteptate cu mama sa, care îl abandonase la naştere, cruzimea protagonistului “cedeaza” în faţa afecţiunii materne şi acesta renunţă la slujbă. Totuşi, faptele sale violente nu rămân fără consecinţe: în mijlocul momentelor de apropiere şi fericire cu mama, aceasta este răpită.

HOLLYWOOD REPORTER: “Cho, deosebit de misterioasă în rolul mamei, şi Lee, ambiguu în rolul unui recuperator, sunt un duet al absurdului, pe care KIM îl împinge la limită prin titlul dat filmului, asemănând relaţia protagoniştilor cu Pietà creştină şi cu tristeţea Fecioarei Maria îmbrăţişând trupul mort al fiului ei, Iisus. Această referinţă transculturală persistă neliniştitoare de-a lungul unei poveşti tulburătoare.” (Deborah Young)

“Câştigător al premiului Leul de Aur în acest an la Veneţia, PIETA de KIM KI-DUK, unul dintre cei mai inovatori şi talentaţi regizori din Coreea, este un film umanist, o alegorie dură despre capitalismul dus la extrem şi modul în care acesta modelează şi transformă relaţiile umane. Filmul spune povestea unui om care lucreză ca recuperator de datorii, ameninţând brutal oameni pentru rambursare. Fără să aibă o familie, prin urmare nimic de pierdut, el continuă acest mod nemilos de viaţă, indiferent la toată durerea cauzată nenumăratelor persoane. Într-o zi, apare o femeie care pretinde a fi mama lui, ce l-a abandonat la naştere şi aceasta ia asupra ei vina pentru modul în care fiul a ajuns să fie în prezent. În această poveste ambiguă din punct de vedere moral, spectatorul este lăsat cu sarcina dificilă de a decide dacă vreunul dintre personaje merită compasiune.” (Diana Mereoiu)

Tags: , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Get Adobe Flash player
Partea a II-a
Get Adobe Flash player

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to Pieta (2012) – filme online

 1. virgil a comentat: 07/04/2015 ora 23:06

  Cine e fără de păcat, să arunce primul piatra!
  Realitatea este de multe ori mai dură…
  De reflectat!

 2. ioan chirila a comentat: 16/04/2014 ora 15:57

  un filmtragc din cauza comportamentului unui om.oare si camatarii nostri sunt tot atat de sadici? eu amcrescut fara parinti dar cred cca nu am facu asemenea rautati. totul depinde de caracterul ommulicand vrei sa faci cuiva un rau punne-ti intrebarea daca ai fi tu in lucul aceluia.

 3. mirabela a comentat: 04/08/2013 ora 00:04

  Kim Ki duk a facut un film tare bun, e adevarat ca e mai greoi si mai grafic pentru publicul larg, dar o alegorie totusi, nu va scandalizati si nu va uitati mai departe daca vi se pare nasol ca n are sens, nu o sa va placa mai incolo .
  Cei care dau comment ca ar fi un rahat, daca cumva v ati uitat pana la capat ori n aveti ce face si aveti o dorinta ascunsa de a va face rau sau ceva v a atras la filmul asta si nu intelegeti de ce.Uitati va la ceva mai usurel si nu va pierdeti timpu aiurea, e plin site ul de o tona de filme din care sa alegeti.

 4. cosmin a comentat: 25/07/2013 ora 21:58

  Trebuia sa putrezeasca acest film, e o mizerie de care ar trebui sa scapati de pe site…imi pare rau dar chiar vreti sa satisfaceti si plasa aia de populatie (0,000001%) carora le place acest…”gen” ,sau ”specimen” ?

 5. gea a comentat: 24/07/2013 ora 07:19

  foarte dur….lectii pentru parinti,lectii pentru copii

 6. genina a comentat: 24/07/2013 ora 02:55

  nu stiu de ce il laudati atat.Mie nu mi/a placut aproape deloc,pierdere de timp.

 7. Nina a comentat: 23/07/2013 ora 21:54

  Un film foarte bun. Nu stiu, mie mi s-a parut greu de suportat din cauza duritatii lui, iesita din comun. Chiar nu simt nevoia sa-l comentez.
  Dar, fara indoiala, un film de vizionat…

 8. mihaela veres a comentat: 23/07/2013 ora 21:20

  Exceptional, emotionant!! Cu siguranta un film “pilda”! De vazut!

 9. ioana a comentat: 23/07/2013 ora 17:38

  Un film emotionant,subiectul desi pare simplu e destul de controversat.Depinde de caracterul fiecaruia cum il intelege.Recomand.Multumesc “filme HD”!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *