Pina (2011) – filme online gratis

Pina (2011) – filme online gratis

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

PINA este un film pentru Pina Bausch. Filmat 3D cu ansamblul companiei de dans Pina Bausch din Wuppertal, acest lungmetraj ilustrează ameţitoarea şi inimitabila artă a marii coregrafe germane care a murit în vara lui 2009. Invitând spectatorul într-o senzuală şi uimitoare călătorie într-o nouă dimensiune pe scena legendarei companii de dans, filmul îi însoţeşte pe dansatori şi în afara teatrului, în oraş şi în peisajul industrial din jurul Wuppertalului, locul care a fost căminul şi centrul activităţii creatoare a Pinei Bausch timp de mai bine de 35 de ani.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
 1. fep | 2013-04-04

  da. filmul este pretentios si nu se adreseaza oricarui samantar din fata blocului dar este o opera de arta la fel ca si pina.

 2. rolland | 2012-08-30

  Imi cer iertare Ricardo , dar sunt fara cuvinte .As dori sa se citeasca acest comm de 2x pentru ca merita toata atentia .

  “Abstractul la el acasa, sau cum sa creezi sublim in lumini si umbre. Una dintre inegalabile Pina, moare in 2009 iar coregrafia ei se danseaza la Londra in deschiderea competitiei Olimpice 2012. Acest omagiu taifasuieste un caracter si o personalitate iesita din comun. O muzicalitate in miscare chiar si in momentele de liniste profunda…impresionanta. Trist si pronia moare.”

 3. Ricardo | 2012-08-13

  Abstractul la el acasa, sau cum sa creezi sublim in lumini si umbre. Una dintre inegalabile Pina, moare in 2009 iar coregrafia ei se danseaza la Londra in deschiderea competitiei Olimpice 2012. Acest omagiu taifasuieste un caracter si o personalitate iesita din comun. O muzicalitate in miscare chiar si in momentele de liniste profunda…impresionanta. Trist si pronia moare.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Village (2004) - Sinucideri misterioase
Pickpockets (2018) - Pickpockets: Maestros del robo
Kodachrome (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!