Pink Floyd: The Story of Wish You Were Here (2012) – filme online

Pink Floyd: The Story of Wish You Were Here (2012) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Pink Floyd: The Story of Wish You Were Here (2012) – filme online

8.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Wish You Were Here, lansat în septembrie 1975, a fost urmarea albumul de succes la nivel global The Dark Side Of The Moon și este votat de mulți fani, precum și de membrii trupei Richard Wright și David Gilmour, ca favoriți ai albumelor Pink Floyd. La lansarea sa, a urcat direct Number One, atât în Marea Britanie cât și Statele Unite ale Americii și a dominat topurile din multe alte țări din întreaga lume. Acest documentar spune povestea realizării acestui album, având ca puncte de reper noi interviuri cu Roger Waters, David Gilmour și Nick Mason, precum și interviuri de arhivă cu Richard Wright, dar și cu alte persoane implicate în crearea albumului…

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. adela | 2016-03-14

   Wow,cu aceasta muzica am copilarit.Tatal meu m-a indrumat spre acest gen de muzica.M-am nascut cativa ani mai tarziu dupa aparitia acestui album dar aceasta este una dintre formatiile mele preferate si astazi.Inca mai am Pick-up-ul si discurile de vinil.

  2. stefan | 2016-02-01

   da…..! e adevarat sunt de acord cu domnul mihai p

  3. mihai p | 2016-01-22

   Pentru mine a fost ravasitor, wow! Este albumul cu care am deschis ochii in muzica, a ramas ca prima mea dragoste si uneori nu-mi pot opri plansul cand il reascult! Celor tineri poate li se pare hilar, dar n-ar intelege cum poti plati jumatate din salariul pe o luna pentru un disc in vinil, chiar daca aveai o rabla de pick-up deck!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Sleepwalker (2017)
  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net