Pionér – Pionier (2013) – filme online

Pionér – Pionier (2013) – filme online

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Scufundătorul profesionist Petter (Aksel Hennie) este obsedat să atingă fundul Mării Nordului. Ca și fratele său Knut (André Eriksen), are disciplina, forța și îndrăzneala necesare pentru această misiune extrem de periculoasă. Amândoi frații sunt angajați când un consorțiu americano-novergian plănuiește construirea unei conducte în stare să aducă țițeiul de la 500 de metri sub Marea Nordului pe coasta Norvegiei. Dar un tragic accident are loc și totul se schimbă. Când Petter se apropie de adevărul din spatele accidentului își dă seama că viața îi este în pericol…

IMDB : 6,0

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. ronin | 2016-12-01

   Cam simplist facut filmul. Cel putzin pentru faptul ca au murit doi oameni
   si nu a raspuns nimeni. Film mediu.

  2. radu | 2014-08-03

   asa cum au relatat si antevorbitorii este un film extraordinar,merita vizionat la fel ca toate filmele cinematografiei nordice.

  3. dan | 2014-02-09

   da, un film bun, sacalii si hienele te mananca de viu…..

  4. Andrei | 2014-02-09

   Cine nu ar face orice pentru resurse?

  5. Anatol | 2014-02-07

   Interesant mai mult din punct de vedere documentar . Poti sa-ti faci o idee despre munca scafandrilor de mare adancime si sa suferi si tu odata cu ei suportand limba aia groaznica nordica.
   Provoaca in general aceleasi dureri in urechi ca si presiunile la care lucreaza ei . Doar atat ca decompresia o facem mai simplu ,inchizand cakculatorul .

  6. florin | 2014-02-07

   filmele nordice au o anumita atmosfera si de cele mai multe ori reproduc realitatea foarte fidel. “Pioneer” nu face exceptie. Poveste simpla, reala, personaje bine conturate, atmosfera extraordinara specifica filmelor nordice.

  7. adrian | 2014-02-07

   un film bun care reflecta realitatea, marile corporatii in orice domeniu nu pierd niciodata, au prea multi bani si pot cumpara orice guvern din lumea asta.
   vizionare placuta dragilor.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)
  Wonder (2017) - Minunea

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net