Point Blank (1967) – filme online

Point Blank (1967) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Bazat pe romanul din 1964 al lui Donald E. Westlake „The Hunter”, thrillerul lui John Boorman este un film cu stil. Începând cu o scenă șoc în care protagonistul pare să fie omorât, cele două gloanțe care îl străpung pe Walker (Lee Marvin) pun în mișcare acest film „masculin” – cu acțiune dură și scene de sex și mai dure. Walter este abandonat după ce a fost trădat de către prietenul său, gangsterul Mal Reese (John Vernon, cu o față ciupită de vărsat), care îl crede mort. Reese se dovedește a fi și amantul soției lui Walker. Odată lecuite rănile, Walker cere înapoi cei 93.000 de dolari pe care i-a furat Reese și vrea să se răzbune pe soția sa Lynne (Sharon Acker), pe Reese și pe toți complicii săi. Planurile lui o atrag în vârtejul lor pe sora lui Lynne, Chris (Angie Dickinson), care este sedusă și apoi abandonată. Lungul moment în care Chris îl seduce pe Reese de dragul răzbunarii lui Walker rămâne o scenă de dragoste chinuitoare și pervers sexuală, plină de erotism și în același timp dezgustătoare. Un thriller perfect ca formă și ca viziune, filmul lui John Boorman, care folosește la maximum posibilitățile oferite de ecranul lat – orizonturile urbane largi și dezolante, personajele azvârlite de la un capăt la altul al cadrului -, este la fel de tulburător și văzut la televizor. (Karen Krizanovich, scrie recenzii de film pentru numeroase publicații, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. Cristian | 2017-07-24

   In prezentarea filmului “actiune dura si scene de sex si mai dure”,poate in alt film ca in asta nu,daca nu stie sa faca un comentariu la film sa taca.

  2. lache | 2014-07-27

   F. bun filmul chiar si pentru 2014,urmaritil ca o sa va placa!!

  3. alin | 2014-07-12

   chiar mi-a placut..il recomand

  4. Django | 2014-06-25

   Un thriller excelent,nu ceea ce se face acum,cu un actor de exceptie…LEE MARVIN.Recomand.

   • mihai p | 2016-09-15

    Poate ma insel, dar e opinia mea…Lee Marvin poate fi un actor de exceptie doar pentru ca a jucat in filme bune. Asa cum un actor bun poate sa faca un film sa fie bun, asa si un film bun, cu un scenariu si o regie buna, poate ridica cota unui actor! Ori pe Lee Marvin eu l-am vazut-in general- in filme bune…Nu stiu e jidan-pardon-evreu, sau a avut agent bun!In rest, slabut, parerea mea…Despre film, da, bun, cum am zis mai sus!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana
  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net