Polycarp (2015) – filme online

Polycarp (2015) – filme online

Vezi trailer
0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

25 comentarii

Anna, o tânără sclavă, este salvată și adoptată de creștini în secolul 2 în Smirna, și se împrieteneşte cu episcopul lor în vârstă, Policarp.
Anna este învăţată de Policarp și de noua ei familie, să împace convingerile ei cu cele ale creștinilor. Când proconsulul roman cere ca toți cetățenii să se închine lui Cezar pentru a-şi arăta loialitatea faţă de Roma, Policarp și creștinii trebuie să găsească curajul de a susţine credința lor împotriva amenințării tot mai mare de persecuție. Anna este obligată să aleagă pentru care adevăr e dispusă să moară sau să trăiască.

IMDB : 5,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

25 comentarii
 1. i catalin | 2016-07-01

  Aici este vorba despre credinta si eroismul in Biserica primara; inca nu exista ortodoxie si catolicism, Policarp era episcop format de insusi Apostolul Ioan, se vede ca nu existau ritualurile,organizarea si vestmintele bisericesti asa cum le stim noi:aveau sa apara in timpul Bizantului;la vremea aceea nu era stabilit nici Crezul asa cum este rostit astazi in Biserica, dar aveau o viata simpla si o credinta puternica. Si in istoria recenta multi “cezari” se credeau zei inclusiv Hitler ,Stalin , poate si alti conducatori ingimfati care au martirizat intr-o forma sau alta pe crestinii adevarati care nu le aduceau jertfa lor si puterii lor politice

 2. exorcism mw lt | 2016-02-12

  Nota de pe IMDB inseamna… doar niste pareri. Este ceva orientativ, nu este o realitate fixa. O realitate fixa este ca 2+2=4.
  Benny, eu te cred. Dar despre eretici, asa cum le zici tu, nu comentez. In schimb , stiu ca toti sunt farisei.
  Despre “pentru care adevar” este dispusa Anna sa moara. Adevarul este unul singur. Pareri, presupuneri, religii, obiceiuri sunt multe.
  Pt. Filosoful. Morala aceea de mai jos este intrebarea numarul 14, din Scrisoarea cu 25 de intrebari. (afisata pe: preafericit.mw.lt ) . Apreciez ca ai incercat sa raspunzi aici. Si esti singurul care a raspuns ceva. Cred ca nu se uita multi la filme de acest fel. Este si o lista cu filme acolo, daca vrei sa vezi.
  Toate cele bune! Pentru toti. Inclusiv admin si ceilalti.

 3. Benny | 2016-02-10

  NOTA PE IMDB nu ma mira…
  la cati imbecilizati de noua ordine exista in SUA si in vest nu ma mira cat ii duce mintea…
  acum am dat drumul la film sa vad mai rar vezi asa ceva…
  E facut posibil dupa versiunea “ereticilor” -protestanti sau catolici dar tot bun decat deloc.

  Traim vremurile de pe urma dragilor nu ma credeti pe mine vedeti singuri ce fel de lume traim si o sa va convingeti daca aveti CURAJUL sa acceptati REALITATEA asa cum este…documente biometrice, otrava in mancare si vaccinuri, atentate “teroriste” marca CIA si multe multe altele.
  PROPAGANDA SODOMITILOR – gay casatoria lor…
  Asta e lumea in care traim

 4. eliazar | 2016-02-07

  Policarp este sfant la ortodocsi trecut in 23 febr. Cam protestanta viziunea , in rest ok. Nu , nu este film de propaganda crestina, este un film religios-istoric.

 5. eliazar | 2016-02-06

  La ortodocsi Policarp este sfant trecut in calendar pe 2 febr.

 6. Filosoful | 2016-02-06

  Morala, poate că dacă acest film abunda în împuşcături, în înjurături ca la uşa cortului şi în scene de sex, era considerat un film “bun”.
  Interpretezi faptele din Biblie eronat, cu răutate evidentă şi cu o ignoranţă crasă.
  1. Avraam nu a fost necredincios, ci credincios. El este numit de Sf. Apostol Pavel “tatăl tuturor celor care cred” (Rom.4:11 ), pentru că a avut o credinţă de nezdruncinat în promisiunea lui Dumnezeu (a se citi tot capitolul 4 din Epistola către Romani).
  2. Sara nu a fost o femeie desfrânată, pentru că NU a întreţinut relaţii sexuale nici cu faraon, nici cu Abimelek. Citeşte relatarea din Genesa capitolele 12 şi 20, şi ai să vezi că Dumnezeu i-a oprit pe amândoi. Că Sara nu a ripostat, este de înţeles. Oamenii aceştia erau regi şi trebuie să înţelegi cultura acelor vremuri.
  3. Mântuitorul Iisus Hristos, a blestemat smochinul cu autoritatea Sa de Dumnezeu ca o pildă pentru necredinţa lui Israel, a băut şi a mâncat deopotrivă cu cei mari şi cu scursurile societăţii, pentru a-Şi arăta dragostea Sa pentru toţi oamenii şi a adus dezbinerea în familii, pentru că lumina nu poate locui împreună cu întunericul.
  Mă rog ca Dumnezeu să-ţi ierte răutatea inimii tale, “în nădejdea că Dumnezeu (îţi) va da pocăinţa, ca să ajung(i) la cunoştinţa adevărului şi, venindu-(ţ)i în fire, să (te) desprin(zi) din cursa diavolului, de care (ai) fost prin(s) ca să-i fac(i) voia” – (2 Timotei 2:25-26), pentru că „Hristos Isus a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi” – (1 Timotei 1:15).
  În rest, un film de excepţie. Nu sunt în măsură să judec scenariul sau regia, dar mesajul este incontestabil.

 7. tavi | 2016-02-05

  Gino ,comentariul nu a fost al meu.Eu stiu asa:ca din toti care se declara sustinatori au membri ai unei religii ,cei care se declara ”crestini” , au incalcat cel mai flagrant,maifrecvent ,mai agresiv,mai nemilos ,au incalcat sfaturile,poruncile,legile,Mantuitorului ,Iisus Hristos.Dar sa ne vedem pe noi ,cu ale noastre…

 8. Gino | 2016-02-04

  Nu e nici un inteles ascuns in comentariul meu…Si nu consider pe cineva de aici “prostime” atata timp cat vad ca scrie corect si coerent…ca nu are aceeasi parere cu mine,aia nu e un lucru rau daca are cu ce argumenta.Si contradictia de idei e buna,parerea mea,unii au murit in 89 sa avem asta,dar altora nu le mai prea convine vad, ca sunt unii care nu au pareri ca ei si si le mai si exprima. Dar mai explic odata daca trebuie: religia si mai ales cei ce o inteleg prost(in mod fanatic) nu a ajutat Omenirea de-a lungul secolelor in dezvoltarea ei,s-au produs f multe razboaie din cauza ca toti cred ca numai a lor e cea adevarata,cum afirmai si tu de Iisus. Si crestinismul e despartit in mai bine de 2000 de secte sau cum sa le zic,care desi toate il urmeaza pe Iisus,se barfesc intre ele si afirma ca doar a lor e cea “adevarata”. Nu e asa? 😉 Si mai vorbim atunci sa ne intelegem cu cei care nici macar nu sunt crestini?Eu unul m-am convins de religii,Dumnezeu cred eu ca e altceva,daca e…Asa ca ce ai vrut tu sa ma mistocaresti pe mine in unul din primele comentarii cu “tobele bat” ,aia ramane motto-ul meu pt tine crestine ce “detii adevarul absolut”:TOBELE BAT Tavi!!! 😀

 9. @tavi | 2016-02-04

  Ce ai vrut sa zici in ultimul comentariu? Poti, te rog, sa spui concret? Daca tot ai inceput sa zici ceva, macar incearca sa spui clar si sa explici astfel incat sa inteleaga si “prostimea”, de exemplu eu. 🙂 Pentru ca nu avem toti cunostintele si informatiile pe care le ai tu sau alta persoana. Si viceversa. 🙂

 10. Gino | 2016-02-04

  Da Tavi,asa cum zici tu ca singurul adevar e Iisus,altii spun ca singurul e Alah,altii Budha si de aici va puteti lua la “tranta” 😉 Eu cred,parerea mea,ca omenirea ar fi dus-o mult mai bine fara religie,oricare ar fi ea!Multe ,f multe razboaie au fost si sigur vor mai fi din cauza a ceea ce afirmi tu cu tarie: ca detii adevarul absolut,ceea ce sincer e relativ!Chiar in crestinism vad atata ura,dusmanie intre diferite culte 🙁 ce sa mai vorbim atunci intre crestini si musulmani sau altii…Uita-te numai la comentariile la acest film,unii o dau ca e facut de “sectanti” si de aici ca nu e bun…Nici cei care spuneti ca il urmati pe Hristos nu va intelegeti intre voi,deci ce sa mai spui,poate doar “tobele bat” :mrgreen: 😆

 11. tavi | 2016-02-03

  Durerile,lacrimile,dezastrele suferite de crestini nu pot fi sterse nici cu sangele”revolutiei franceze” nici cu toate crimele regizate de”umanisti”.Vreti sa vi le numesc pe toate////

 12. valentina | 2016-02-03

  Dumnezeu este mera si ne iubeste pe toti.Frumos

 13. adeee | 2016-02-03

  superb filmul! Merita vazut!

 14. a | 2016-02-03

  @thx corect.ceea ce reduce mult din valoare, din Adevar. si mai e si faptul ca e in engleza ! ce treaba are engleza cu orasul Smyrna din sec. 2 ? din cate stiu limba greaca nu a disparut !

 15. tavi | 2016-02-03

  Te salut ,Gino,filmul e bine facut ,bine jucat. Fiind eu mai pacatos decat tine iti cer iertare pt.suparari…Singurul ADEVAR acum si maine e Fiul lui Dmnezeu, Mantuitorul nostru Iisus Hristos . Restul e doar comert,smecherie,tradare,relativism, ateism,dezumanizare,hotie ,impostura si lasitate…incompetetenta… Urmareste cateva din productiile nonmainstream …Mai vedem…

 16. morala | 2016-02-03

  Conducatorii judeo-crestini, isi aroga dreptul de a judeca morala adeptilor si folosesc sintagma inselatoare morala crestina.
  Ce fel de modele morale indicati mirilor in ziua cununiei?
  Mirelui ii spuneti sa se poarte ca patriarhul Avraam, un proxenet care-si trimitea sotia sa se prostitueze cu faraonul, un tip lipsit de orice credinta in Dumnezeu si predispus la orice compromis pentru a supravietui si a castiga.
  Miresei ii recomandati sa se veseleasca ca Sara, o femeie desfranata, care intretinea relatii sexuale contra cost cu faraonul si a incercat sa procedeze la fel cu regele Abimeleh. Ii mai recomandati miresei sa se inmulteasca, ca Rasela, o idolatra care se inchina la terafimi (serafimi) din lut, o hoata care a furat idolii parintesti si o mincinoasa care si-a mintit tatal pentru a pastra idolii.
  Le mai recomandati ca exemplu de moralitate pe Iacob-Israel, un excroc care i-a luat fratelui sau dreptul de mostenire pentru un blid de linte, si-a inselat tatal pentru a-i fura binecuvantarea si averea, si-a inselat socrul pentru a-i lua turma, apoi s-ar fi luptat si cu insusi Dumnezeu.
  ( aceste fapte sunt scrise in Biblie ).
  Biblia abunda in fapte imorale savarsite inclusiv de Jeshua zis Isus Christos. De pilda, Jeshua a blestemat un smochin sa se usuce pentru ca, intamplator, nu avea rod cand ii era lui foame. Jeshua a blestemat toate orasele in care n-a fost bine primit. Jeshua bea cot la cot cu scursurile societatii. Jeshua a amenintat Omenirea ca a venit sa semene dezbinarea chiar si in familii iar amenintarea lui s-a confirmat. Jeshua nu se spala pe maini inainte de a manca etc. Evanghelia e plina de imoralitatile si manifestarile orgolioase ori misogine ale ,,iubitorului de oameni” Jeshua.
  Vechiul Testament abunda in crime, jafuri, tradari, furturi, inselaciuni, silnicii, omoruri. Aceasta este morala judeo-crestina?
  Poate ca stiti cine este dumnezeul din Vechiul Testament.
  Si, poate ca stiti si ce este Vechiul Testament. Este Tora. Si este… O carte. Care… . Care este.

 17. Gino | 2016-02-03

  Tavi multumesc de urari! 😉 Si tu sa traiesti,nu am nici o problema cu Dumnezeu,ma consider agnostic,deci nu sunt sigur,nu ateu.Si nu are ce varianta a mea sa castige sau nu,eu remarcam un fapt,nu general,dar existent: intoleranta aparuta la crestinii radicali fata de altii care au pareri diferite.Si parca Iisus era cel de promova toleranta 😉 Si am scris eu aici undeva ca ar fi o minciuna filmul si biserica primara nu a fost persecutata?Nu cred asta!Dar filmul cred ca e de propaganda crestina,cum altele sunt de propaganda politica,gay,pro politie,etc.Asa sunt filmele,facute de regizori cu diferite orientari,ce e rau in asta?Dar nu pot acum sa nu observ atitudinea profund talibana,netoleranta,a unora ce sunt “mari crestini”.Nu mai e in crestinism si cu intoarcerea celuilalt obraz? 😉 Cred ca am uitat eu…nu mai e!Film mediu din perspectiva “mai putin credinciosilor” si “capodopera” din cea a credinciosilor,e bine acum??? 😀 :fhd:

 18. thx | 2016-02-03

  Păcat că filmul este făcut având viziunea sectanților eretici baptiști asupra creștinismului.

 19. iulian | 2016-02-02

  Doamne Isuse Hristoase, ajuta neputintei si necredintei mele si miluieste-ne pe noi pacatosii. Amin.

 20. tavi | 2016-02-02

  Urez lui Gino sa traiasca multi ani de acum incolo ca sa vada cu ochii lui ca el sicei ca el NU vor invinge.Tristele lor ”victorii” de acum sunt doar praful de pe toba…si tobele bat , Gino, tobele bat… Multumim FilmeHD.

 21. Gino | 2016-02-02

  Stiam ca o sa sara “crestinii adevarati” 😉 la comentariul meu,pe mine nu ma deranjeaza parerile opuse cu a mea,asa e democratia! Treaba e ca acum au ajuns sa fie persecutati de catre crestini(si nu numai) cei ce nu cred sau se indoiesc…Nu stiu daca acest fapt e crestinesc… 😉 In rest parerea mea ca nu e un film rau,mediocru cred ca e.

 22. m | 2016-02-02

  oo vai numai ateii au voie sa faca filme pro poponari, avort, trans si toate porcariile. Crestinii astia, cum isi permit dom’le sa faca si ei un film? Nu le e rusine? Da Gino…eram sarcastic.

 23. doina | 2016-02-02

  o alta fila trista a istoriei,,,, film bun!!!!

 24. Raul | 2016-02-02

  Gino nu este nici o propaganda cand filmul este facut dupa o intamplare adevarata.Biserica primara a fost pesecutata de catre pagani ,este o realitate.

 25. Gino | 2016-02-02

  Film de propaganda crestina. Exagerarile in orice directie nu sunt bune,parerea mea. Multumesc FilmeHd pt film!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Annihilation ( 2018 )
Her - Ea (2013) - filme online
Resurrecting the Champ (2007) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!