Portugal S.A. – Portugalia S.A. (2004) – filme online

Portugal S.A. – Portugalia S.A. (2004) – filme online

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Portugal S.A. – Portugalia S.A. (2004) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, THRILLER
6.4
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Jacinto Pereira Lopes, modest economist cu o frumoasã carierã într-o companie multinaționalã, duce o viațã onestã în care loialitatea și prietenia sunt pietre de temelie. Problema e cã nu poate uita o patã neagrã din trecutul sãu și cã mai sunt și alții care i-o amintesc – colegi de demult, o fostã iubitã. Nemairezistând santajului, înșelat de soție, el decide sã devinã un alt om.

Selecționat în competiția oficialã a Festivalului de la Moscova, 2004 la Premiul Sfântul Gheorghe, categoria Aur (regie).

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net