Présumé coupable – Presupus Vinovat (2011) – filme online

Présumé coupable – Presupus Vinovat (2011) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Présumé coupable – Presupus Vinovat (2011) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Alain Marécaux este aprod la tribunal. Are o familie, un loc de muncă, o casă frumoasă, o viaţă normală. Într-o noapte, poliţia dă buzna în casă şi-l arestează împreună cu soţia. Cei doi sunt acuzaţi de cea mai îngrozitoare dintre infracţiuni: pedofilie… Povestea adevărată a unei erori judiciare siderante, întâmplată în Franța anului 2004 și genul de film care te face să scuipi pe prima uniformă care-ți iese în cale.

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

12 comentarii
 1. Emanuel | 2015-12-17

  Unde esti tu Tepes doamne …
  Daca si in Franta se pot intampla asemenea orori … ce se poate intampla aici la noi in Romania ?!? Incredibil ! Asta inseamna lipsa celor 7 ani de-acasa… si-n plus, asta inseamna sa lasam statul sa ne creasca copiii ! Da, dragii mei, ar trebui sa revenim la vechea traditie de a creste copiii… “Homescooling” cu un parinte acasa ! Ce ne trebuiesc noua figuri si modernisme, de ce ultimele gadgeturi, sau mai stiu eu ce pretentii ? Ne papa “umanismul” si uitam de Legea lui DUmnezeu ! Niciodata n va putea omul sa inteleaga perfect natura tuturor lucrurilor ! Suntem prea limitati ! Filmul asta ne poate da o lectie de viata, daca suntem treji !!!
  Apropo, “umanismul” a aprobat pedofilia la Copenhaga… da, un copil de 14 ani are si el dreptul la sex cu un adult(indiferet de varsta) doar e om si el ! In schimb, nu cumva sa te-ncurci domle cu vre-un animal, ca te salta protectia animalelor !!! E mai bine sa fi caine pe lumea asta… esti mai protejat, pe bune !!!

 2. Rodica | 2015-08-24

  Filmul e foarte bun!

 3. naepostaru | 2015-08-24

  cite asemenea erori (orori) au fost sunt si vor mai fi. aveti citeva exemple si la noide judecatori s i procurori ce se cred dumnezei pe pamint.nu imi aduc aminte cum il chema pe acel OM care a zacut 12 ani in puscarie si care a murit dupa 1 an de la recunoastere erorii

 4. Skippy | 2015-06-01

  deci ce nu inteleg este: daca procurorul cel tanar din dorinta de afirmare si lipsa de experienta a gresit cum de nu au observat ceilalti magistrati ca de fapt nu exista probe pt acuzatia adusa lui Marecauex

 5. eu | 2015-05-23

  Doamne, nebunie de film…cum se poate intampla asa ceva intr-o tara “civilizata”? Incredibil…un film foarte bun!Recomand

 6. atretes | 2015-05-23

  Un film bun,,,sanctiune disciplinara?…atat?…rusine Franta.

 7. eu | 2015-05-21

  Tocmai am citit ceva despre proces, se poate reposta, va rog?
  Multumesc!

 8. lacramioara | 2013-05-29

  O realitate rusinoasa,care din pacate nu a fost pedepsita,m-a surprins ca se mai poate intimpla astfel de erori in Franta in timpurile noastre.Multumesc Echipei Filmehd!

 9. Anne | 2013-02-21

  Viata acestui om a fost distrusa din punct de vedere familial, psihologic si social (chiar daca a fost reintegrat în functia pe care o avea). Judecatorul tânar arogant, atunci când a fost judecat la rândul lui, mi-aduc aminte ca a impresionat pe francezi caci plângea (dar nu de mila celor pe care i-a distrus) ci de mila lui: “ca era prea tânar pentru un dosar asa de greu, ca nu a fost ajutat de altii cu experienta pentru ca justitia franceza sufera de lipsa de judecatori, etc…”

 10. gorby | 2013-01-24

  Trist dar adevarat!

 11. ANDREI | 2012-12-07

  un film de nota 10 care reflecta o realitate cruda dar adevarata.

 12. dragos | 2012-07-14

  ,,domnilor,,comentariile tre sa fie pentru film nu pentru alti,,domni,,chiar nu cenzureaza nimeni tampeniile astea?multumesc filme hd

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Mad to Be Normal (2017) - Înnebunit să fii normal
Pacific Rim: Uprising (2018)
A Futile & Stupid Gesture (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.