Présumé coupable – Presupus Vinovat (2011) – filme online

Présumé coupable – Presupus Vinovat (2011) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Présumé coupable – Presupus Vinovat (2011) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Alain Marécaux este aprod la tribunal. Are o familie, un loc de muncă, o casă frumoasă, o viaţă normală. Într-o noapte, poliţia dă buzna în casă şi-l arestează împreună cu soţia. Cei doi sunt acuzaţi de cea mai îngrozitoare dintre infracţiuni: pedofilie… Povestea adevărată a unei erori judiciare siderante, întâmplată în Franța anului 2004 și genul de film care te face să scuipi pe prima uniformă care-ți iese în cale.

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  12 comentarii
  1. Emanuel | 2015-12-17

   Unde esti tu Tepes doamne …
   Daca si in Franta se pot intampla asemenea orori … ce se poate intampla aici la noi in Romania ?!? Incredibil ! Asta inseamna lipsa celor 7 ani de-acasa… si-n plus, asta inseamna sa lasam statul sa ne creasca copiii ! Da, dragii mei, ar trebui sa revenim la vechea traditie de a creste copiii… “Homescooling” cu un parinte acasa ! Ce ne trebuiesc noua figuri si modernisme, de ce ultimele gadgeturi, sau mai stiu eu ce pretentii ? Ne papa “umanismul” si uitam de Legea lui DUmnezeu ! Niciodata n va putea omul sa inteleaga perfect natura tuturor lucrurilor ! Suntem prea limitati ! Filmul asta ne poate da o lectie de viata, daca suntem treji !!!
   Apropo, “umanismul” a aprobat pedofilia la Copenhaga… da, un copil de 14 ani are si el dreptul la sex cu un adult(indiferet de varsta) doar e om si el ! In schimb, nu cumva sa te-ncurci domle cu vre-un animal, ca te salta protectia animalelor !!! E mai bine sa fi caine pe lumea asta… esti mai protejat, pe bune !!!

  2. Rodica | 2015-08-24

   Filmul e foarte bun!

  3. naepostaru | 2015-08-24

   cite asemenea erori (orori) au fost sunt si vor mai fi. aveti citeva exemple si la noide judecatori s i procurori ce se cred dumnezei pe pamint.nu imi aduc aminte cum il chema pe acel OM care a zacut 12 ani in puscarie si care a murit dupa 1 an de la recunoastere erorii

  4. Skippy | 2015-06-01

   deci ce nu inteleg este: daca procurorul cel tanar din dorinta de afirmare si lipsa de experienta a gresit cum de nu au observat ceilalti magistrati ca de fapt nu exista probe pt acuzatia adusa lui Marecauex

  5. eu | 2015-05-23

   Doamne, nebunie de film…cum se poate intampla asa ceva intr-o tara “civilizata”? Incredibil…un film foarte bun!Recomand

  6. atretes | 2015-05-23

   Un film bun,,,sanctiune disciplinara?…atat?…rusine Franta.

  7. eu | 2015-05-21

   Tocmai am citit ceva despre proces, se poate reposta, va rog?
   Multumesc!

  8. lacramioara | 2013-05-29

   O realitate rusinoasa,care din pacate nu a fost pedepsita,m-a surprins ca se mai poate intimpla astfel de erori in Franta in timpurile noastre.Multumesc Echipei Filmehd!

  9. Anne | 2013-02-21

   Viata acestui om a fost distrusa din punct de vedere familial, psihologic si social (chiar daca a fost reintegrat în functia pe care o avea). Judecatorul tânar arogant, atunci când a fost judecat la rândul lui, mi-aduc aminte ca a impresionat pe francezi caci plângea (dar nu de mila celor pe care i-a distrus) ci de mila lui: “ca era prea tânar pentru un dosar asa de greu, ca nu a fost ajutat de altii cu experienta pentru ca justitia franceza sufera de lipsa de judecatori, etc…”

  10. gorby | 2013-01-24

   Trist dar adevarat!

  11. ANDREI | 2012-12-07

   un film de nota 10 care reflecta o realitate cruda dar adevarata.

  12. dragos | 2012-07-14

   ,,domnilor,,comentariile tre sa fie pentru film nu pentru alti,,domni,,chiar nu cenzureaza nimeni tampeniile astea?multumesc filme hd

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net