Proie – Prey (2010) – filme online

Proie – Prey (2010) – filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

8 comentarii

Prey prezintă povestea lui Nathan (Gregoire Colin) care s-a retras la sat pentru o reuniune de familie despre care crede că va fi destul de furtunoasă. Claire (Bérénice Bejo), soţia lui, trebuie să anunţe că este însărcinată şi sunt unele decizii destul de grele pe care trebuie să le ia pentru a preveni falimentul afacerii cu pesticide a familiei.
Dar în prima noapte petrecută alături de familie, un cerb înnebunit îl atacă pe tatăl lui Claire. Bărbaţii se hotărăsc să se aventureze în pădurile înconjurătoare să găsească motivul comportamentului ciudat al animalului. Purtând un pistol pentru prima oară în viaţa lui şi fiind martorul tensiunii în creştere dintre bărbaţii din familie, Nathan descoperă curând că sezonul de vânătoare încă nu s-a încheiat. Acum ei sunt prada.

IMDB : 5,3

Trimite filmul

Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Frantz (2016) - filme online
    Borg vs. McEnroe - Borg vs. McEnroe: Înfruntarea secolului (2017) - filme online
    Logan (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net