Promised Land – Tărâmul făgăduinței (2012) – filme online

Promised Land – Tărâmul făgăduinței (2012) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Promised Land – Tărâmul făgăduinței (2012) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
6.6
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Un premiu şi o nominalizare Berlin.

Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului. O serie de evenimente îi vor schimba viața după ce ajunge într-un orășel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale.
Steve e trimis la McKinley, un orășel de provincie, împreună cu colega sa Sue Thomason (laureată cu Oscar Frances McDormand). În ultimii ani orașul a fost lovit puternic de recesiunea economică, așa că cei doi sunt convinși că localnicii vor accepta imediat propunerea lor de a le ceda drepturile asupra bogățiilor de sub pământurile lor, privindu-i ca pe niște salvatori. Însă ceea ce părea o misiune de rutină potrivită pentru o vizită extrem de scurtă se complică pe plan profesional din cauza apelului lui Frank Yates (Hal Holbrook, laureat cu Oscar), un respectat profesor din oraș, care își cheamă concetățenii la o mai atentă considerare a ofertei celor doi corporatiști, dar și pe plan personal, după ce Steve face cunoștință cu Alice (Rosemarie DeWitt). Când în peisaj își face apariția și Dustin Noble (John Krasinski), un ecologist versat, lucrurile se încing și miza crește periculos, atât cea personală, cât și cea profesională.

Gus Van Sant regizează filmul după un scenariu original scris de John Krasinski & Matt Damon, după o poveste de Dave Eggers.

Rating :
AP-12 | ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

IMDB : 6,6

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. MMC | 2017-07-01

  Destul de bine făcut, dar final cam nerealist. Corporatistul cu mari sperante de viitor își dă seama deodată că face ce nu e bine și o dă la întors… tare nerealist. Doar dacă nu punem orgoliul lui propriu ca motivație și nu neapărat faptul că realizează că nu e bine ce face….

 2. mihai p | 2017-07-01

  Un film excelent! Si e bun, pentru ca e bun! Bine facut, bine jucat…Subiect adanc. Despre familie, despre traditie, despre ce ai si ce-ti doresti! Cei care au vazut un manifest ecologic aici, au vazut doar o parte din ceea ce a vrut filmul! Eu nu mai suport atata ipocrizie! Voita sau indusa…Sunt unii care au ajuns mai devreme la masa cu bucate, au inghitit cat au putut din ce era pe masa si acum, cu grasimea scurgandu-le in barba si ragaind, le explica celor care au intarziat, ca salata e sanatoasa, munca e nobila si apa e mai buna decat vinul!!! As mai avea multe, dar ma limitez aici! Pace!

 3. xenia | 2017-06-29

  repostati, va rog

 4. florina | 2014-01-10

  Doamne .ar trebuie ca acest film sa-l vada si oameni ca ne conduc si se lasa usor cumparati ,fara sa gandeasca ce lasa viitorelor generatiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 5. emmy | 2013-05-28

  multumim filme hd pentru toate filmele bune

 6. Tibisor | 2013-05-08

  Bun film … de fiecare data cand vad filme cu un asemenea subiect (ex. Erin Bronkovich cu J. Roberts ) , raman siderat de ce sunt in stare unele firme pt. profit !

 7. valentin | 2013-04-16

  Un film foarte bun. Merita vazut.

 8. frack off!!! | 2013-04-16

  situatia in care ne aflam noi romanii acum cu compania americana ce vine sa foreze gaze de sist cu acordul binevoitor al guvernului….GO HOME CHEVRON

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

El Incidente (2014) - Incidentul
Ostwind 2 (2015) - Furtuna 2
La guerra dei cafoni (2017) - Războiul bădăranilor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.