Przypadek – Blind Chance (1987) – filme online

Przypadek – Blind Chance (1987) – filme online

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Ca de obicei marele regizor polonez Krzysztof Kieslowski ne încântă cu “Şansă oarbă”, un film atât de bine făcut în pofida faptului că tema aleasă este una atât de delicată. Unii oameni admit sensul cuvântului soartă, iar alţii nu. Filmul este o frescă ce încearcă să pună în evidenţă chiar acest lucru. Un eveniment nesemnificativ poate schimba cursul vieţii unui individ ? Dar acel eveniment poate să îl scape pe acesta de presupusa soartă ce se presupune că îi este adresată ?

Kieslowski ne prezintă viaţa unui student la medicină care se hotărăşte să apuce o altă cale în viaţă, şi fiind pe punctul de a renunţa la facultate se grăbeşte în gară să prindă trenul care să-l scape de actualul stil de viaţă. Din acest moment firul narativ este bifurcat în trei variante de continuare diferite care la un moment dat îl vor duce pe al nostru personaj principal în acelaşi loc la final. Întrebarea de final este dacă ceea ce se întâmplă ține de şansă sau de soartă ? Decideţi singuri .

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

2 comentarii
  1. pepy | 2013-05-27

    Nu cred in soarta,si-n ce ti-e scris. In fiecare secunda a vietii noastre putem schimba prin actiunile si gandurile noastre,cursul lucrurilor,viata noastra e in continua schimbare datorita liberului arbitru care ne da voie sa alegem ce facem in fiecare secunda. Venim de dincolo cu un destin acceptat pentru a invata o lectie dar ajunsi aici uitam scopul si ne indepartam mai mult sau mai putin de el. Firul principal are o sumedenie de variante in functie de ce hotaram in fiecare moment,dar important este ca noi alegem si suntem vinovati pentru toate deciziile noastre pe care ni le judecam noi singuri cand ajungem iarasi dincolo,unde nu te judeca nimeni doar TU insuti. Chiar daca am crede in soarta, este ceea ce meritam sa avem datorita karmei,dar cum Dumnezeu ne iubeste si nu ne judeca sau ne pedepseste,tot noi ne alegem asa zisa soarta pentru a ne echilibra balanta karmei. Filmul ca idee e interesant, e un punct de vedere, il respect, dar e mai usor sa dai vina pe soarta pentru greselile tale, nu-i asa ?? Merita vazut, e un film bun, din care putem invata multe lucruri importante…

  2. Nina | 2013-05-03

    Cred in soarta, cred in “ceea ce ti-e scris , in frunte ti-e pus”….si mai cred ca prea putin putem influenta acest curs al lucrurilor…indiferent de optiunile noastre.
    Un film complex, puternic si care continua sa te urmareasca , dupa ce ultima imagine s-a sters de pe ecran…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Terror (2018) - Serial TV
Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.