Puncture (2011) – filme online gratis

Puncture (2011) – filme online gratis

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Puncture (2011) – filme online gratis

GEN FILM: DRAMĂ
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Inspirată dintr-o poveste reală, drama “Puncture” se axează pe bătălia legală pe care o poartă avocaţii Mike Weiss şi Paul Danziger împotriva marilor corporaţii farmaceutice şi a centrelor medicale care refuză să renunţe la profituri suplimentare pentru a implementa echipamente medicale performante ce ar garanta siguranţa doctorilor, asistentelor şi pacienţilor. Mike Weiss şi Paul Danziger sunt prieteni şi parteneri la o mică firmă de avocatură din Houston, dar, în vreme ce Paul este un familist convins, care se străduieşte să obţină cazuri pentru a-şi întreţine soţia şi copiii, Mike este afemeiat, petrecăreţ şi dependent de cocaină, irosindu-şi inteligenţa, flerul şi talentul oratoric din cauza acestui viciu scăpat de sub control. Cariera celor doi tineri avocaţi se schimbă pentru totdeuana atunci când acceptă cazul lui Vicky, o fostă asistentă de la un spital local, care s-a infectat în mod accidental cu virusul HIV înţepându-se cu acul unei seringi folosite. Ghinionul femeii l-a inspirat de prietenul ei de familie Jeffrey Dancort să creeze o seringă numită “Safety Point” care nu poate fi refolosită, dar sistemul medical corupt pretinde că produsul inovator este costisitor şi refuză să îl introducă în farmacii şi spitale, deşi ar fi salvate astfel mii de vieţi.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

5 comentarii
 1. elvis | 2014-12-21

  rolland cred ca esti prea aspru cu tine…sau luptat cu balaurul si au castigat in ciuda consecintelor..al calatori in eupora de asta nu sunt aceste seringi,am vazut un documentar despre droguri si multi drogati foloseau aceste seringi asa ca comentul tau este de prost gust avand in vedere ca filmul este bazat pe un fapt adevarat…sa intamplat..filmul in sine VOI DECIDETI NU MAI LASATI PE ALTI SA JUDECE IN LOCUL VOSTRU :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: la mai multe filme bune

 2. claude | 2014-03-23

  Un film de vizionat, ce trateaza un subiect real ,cu consecinte majore, tragice….Multumesc pentru film si :fhd: :fhd: :fhd: .

 3. claude | 2014-03-23

  Un film ce trateza un subiect real, cu consecinte care distrug familii, popoare sarace ….,multe sunt de spus,d-nul rolland probabil din cauza calatoriilor nu reuseste sa vada realitatea…,morala ce ….de altfel are o parere buna despre el…!!! Multumim pentru film si :fhd: :fhd: :fhd: .

 4. @ Rolland | 2013-05-29

  Suntem pierduti cu critici ca tine,fa-te omule critic si lasa-ne.

  Din acest film important este sa tragi morala care trebuie.

 5. rolland | 2012-08-26

  Ideea filmului este destul de banala .Este ca si cum nu am sti’ ca astfel de situatii exista , o instiintare catre marea masa de oameni ca imperiul medical mondial are implicatii financiare frauduloase .
  Mi se pare mie ? ca filmul este netermint (fara final ).Astfel de ace (acest model) nu am vazut pe nici-unde si credeti-ma ca am tot calatorit prin europa , sau poate au ramas blocate undeva doar in america .Acest av care a murit (foarte probabil asasinat), era exceptional .Dar pe langa faptul ca era un drogangiu , mai era si nepunctual (actorul bun:rolul prost).

  actori : slab pregatiti (avand in vedere ca un av trebuie sa fie pregatit nu numai in drept civil ci si in psihologie )

  faze: multe de kkt (intarzi la sedinte importante , te drg inainte de proces , nu esti deloc precaut pt ca gandesti putin )

  regie: prost gandita (cum poti sa faci un film cu un av care nu-si asuma raspunderea fata de el ,cu atat mai putin sa apere interesele clientului ,avand in vedere ca in sala de jud nu ai voie cu bauturi alc ,drog nici nu se pune probl)

  film : nu il recomand
  Pentru acest fil am NOTA : 4 (pt eforturi)
  (cu siguranta este ceea mai mica nota data de mine pana acum ) 😡

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Inception - Începutul ( 2010 )
Bomb City ( 2017 )
Children of the Corn: Runaway (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net