Raid on Rommel – Atac impotriva lui Rommel (1971) – filme online

Raid on Rommel – Atac impotriva lui Rommel (1971) – filme online

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Raid on Rommel – Atac impotriva lui Rommel (1971) – filme online

5.6
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Căpitanul Foster plănuieşte un atac împotriva Tobruk-ului aflat sub ocupaţie germană. Misiunea nu este deloc uşoară, căci aceştia au făcut din portul african o fortăreaţă bine păzită. Pentru a reuşi, Foster se dă drept ofiţer nazist care ar trebui să se infiltreze în rândurile inamicilor. Însă, Foster descoperă, că germanii au luat foarte mulţi prizonieri, aflaţi într-o stare extrem de gravă. Ei sunt însoţiţi de medici, iar vieţile tuturor depind numai de acţiunile lui.
Deşi par că nu au nici o şansă, Foster şi oamenii săi reuşesc să scape cu bine. În drumul de întoarcere, “ostaşii” reuşesc să agaţe amanta unui general italian, să arunce în aer rezerva de combustibil a unei alte unităţi şi să bârfească tot sistemul cu nimeni altul decât mareşalul Erwin Rommel.

IMDB : 5,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  11 comentarii
  1. maresalul Antonescu | 2017-04-26

   Cine nu trebuia a castigat al doilea razboi mondial, deci binele a fost invins de rau. Raul, reprezentat de mafia sionista jidaneasca si antihristica si kazara, a invins folosindu-se de marionetele state europene impotriva Euro-
   pei crestine si libere si nationaliste. Toata planeta are de suferit de atunci, nu
   numai Europa sau tarile albe sau Germania. TOATA PLANETA, cu exceptia
   statului kazar mafiot si terorist Israel, care astazi isi are tentaculele peste tot
   in lume, in special prin francmasonerie si organizatii afiliate acesteia. A se vedea pentru o mai buna lamurire Protocoalele Sionului.

  2. Mihail | 2016-01-20

   Adevar grai ”gogu” ”Stanlisgrad” l-am vazut de abia aseara si mi-a placut mult foarte bine filmat, mai ales scenele aeriene (un fel de ”Star Wars” din WW2) Cat depre film nu-i rau, dar nici nu te ”da pe spate” cat despre ”Where The Eagles There” exista pe aici de cand exista serverul VK, dar are o traducere de mierda (si o imagine cam la fel) apare doar cateva secunde si dispare imediat, mai mult incurca decat ajuta!!!! La noi s-a numit ”Prizonierul din castel” Iar romanu’ este scris de Alistair MacLean (”reponsabil” si cu ”Tunurile din Navarone”). Oricum va doresc vizionare placuta, P.S. Rog adminstratorul sa regleze serverul ALLVID, acolo obisnuiam sa ma uit, dar vad ca de vreo 2-3 zile filmele s-ar direct la final! Multumesc!

  3. STELIADE | 2016-01-19

   NU MI SE DESCHIDE FILMU IMI APARE O MOACA DE MAIMUTA

  4. Darien | 2015-07-25

   Imi aduce aminte de copilarie. Si acum tot cu nemtii ..tin. Restul..povesti de invingatori care n-au invins.

  5. Cassin | 2015-05-11

   Am vazut filmul la aparitia lui in retelele romanesti (1972? 1973?) Atunci cred ca mi s-a parut bun. Doar atunci…Recenta vizionare mi s-a parut o pierdere de timp.

  6. ioan chirila | 2014-06-09

   imi plac filmele de razboi,nu-mi place razboiul. in razpoi sunt trmisi oameni care nu si-l doresc cei care i au trimis in razboi sunt binemersi,filmul e bun dar nu peste tot real.nu cred ca un grup restrans de englezi au facut prapad in tancurile lui rommel.

  7. gogu | 2013-04-07

   va recomand filmul> stalingrad sau das bot!

  8. Motanu | 2013-04-04

   Dragul meu bossdanr,putina mai multa cunoastere asupra WW2 nu ar strica inainte de a comenta faze de film….operatiunea prezentata in film chiar a avut loc,poate nu cu detaliile aratate…cauta si mai citeste sa vezi ce insemnau atacurile surpriza ale comandourilor engleze in nordul Africii,cat despre efectele unui aruncator de flacari sau ce poate face uneori un singur om,vezi scrierile lui Sven Hassel,ai sa gasesti o multime de fapte incredibile la prima vedere…comandantul neamt nu era sa se duca la Rommel cu toti oamenii dupa el,chit ca se intorcea din desert…si mai tipicari ca nemtii,nu au fost altii in probleme de identitati…a nu se uita ca se lansase zvonul la un moment dat ca se urmareste asasinarea lui Rommel de catre britanici….oricum, filmul per ansamblu este foarte bun,tinand cont de anul in care a fost facut….exceptand cateva filme,cam toate cele despre WW2 sunt bune si suficient de documentate…multumim filmehd ca postati si din filmele mai vechi,am vazut cateva capodopere pe care de mult imi doream sa le revad

  9. mihai | 2013-01-17

   merita vazut sunt si mai bune

  10. bossdanr | 2012-11-26

   By the way nu sufera comparatia cu Where eagles dare,acela e intradevar un film exceptional

  11. bossdanr | 2012-11-26

   Daca nu esti atent la detalii poti spune ca e un film bunicel.Are o multime de inadvertente de ex. comandantul neamt abandonat in desert impreuna cu alti 3-4 nemti se intorce in tabara lor singur ,iar cand raporteaza ca convoiul a fost capturat nemtalai n-au alceva mai bun de facut decat sa se intrebe unul pe altul daca il cunoaste cineva sau Burton cu un aruncator de flacari anihileza 6-7 tancuri care n-au altceva de facut decat sa-l priveasca pe el,te apuca rasul nu alta.Am revazut acest film dupa 30 ani cu alti ochi si concluzia este ca e un film mai degraba incropit,cu unel idei bune,fara nicio atentie la detalii sau o minima veridicitate,nemtii sunt prosti si nu au altceva de facur dacat sa se lase omorati.Nota 6

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Sleepwalker (2017)
  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net